- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
jano_77 #22885 üzenetére
Nekem is volt ilyen érzésem, de mondom, biztos hülye vagyok. Különösen a T34-en vettem észre, eddig se volt fürge, de mostanában alig fordul és füvön, mocsárban sokkal nehezebben vánszorog, mint eddig. Városi kövezett úton jól megy, azon a felületen nem vetem észre változást.
Nem akarok újabb összeesküvés-elméletet gyártani, de ezen (akár naponta) nem változtatnak? Meg mernék esküdni rá, hogy a Löwe szombaton agilisebben mozgott, mint tegnap...tudom, hülyeség, mert mi értelme lenne, de mindkét nap sokat mentem vele és érezhető volt a különbség.
No mindegy, ez megint csak a saját agymenésem...lehet, hogy csak a pályák között van differencia, hogy pl.: a fűnek egyiken más a tapadása, mint a másikon...
PumpkinSeed: általánosságban elmondható, hogy az orosz IS-vonal a legideálisabb kezdőknek, talán én vagyok az egyetlen, akinek az nagyon nem jött be, én nem is ajánlom nyugodt szívvel. Lassan célzó és relatíve pontatlan ágyúk jellemzik, amik persze ütnek (ha betalálnak), ezzel én nem tudtam kibékülni, hozzászokni, így háromszor álltam neki és hagytam abba azt a vonalat, ezúttal végleg (IS3-nál). Szóval egyénfüggő, kinek melyik vonal jön be, én az amerikai HT-ket ajánlanám inkább, az kiegyensúlyozottabb, a német helyenként tényleg mazochistáknak való, a francia meg talán leginkább olyan, hogy vagy bejön vagy nem. Angolt nem ismerem, papíron nem tűnik túl jónak.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3099, 100% akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest