Hirdetés

Aktív témák

• Patrick76496

őstag

válasz Atlantis #21171 üzenetére

Legalább úgy jobb lesz, szerintem egész lassú, a SU-100 sokkal gyorsabban mozgott. Amúgy meg marhára mindegy a pontosság, mert ha leszopod a random isten *át, akkor még a 0,33-mas löveg is mellélő, épp elég, hogy egy lövés legyen az ellenfél. Az előbb is 3 lövésből 1x találtam el a KV-4-et ARL 44-el 300 méterről, az ML-20S-et viselő ISU pedig egyből telibe lőtte. Köszönhetően ennek a faktornak lett komoly 241 sebzésem a csata végére, peszre Serene Coast és T8 nem a legjobb párosítás az ARL 44-nek, pedig ezzel a tankkal különösen jó is vagyok. Néha még a legegyértelműbben átüthető tankról is pattanok, pl SU-100M1 IS-ről... Arról meg ne is beszéljünk, hogy a KV-k lánctalpa nyeli az oldalsebzéseket 90-től alig eltérő szögben.

(#21185) Mcray: Az S-35-öt az alap löveggel érdemes használni, a másik kettő nagyon pontatlan. Még ha fel is dob vele T7-be, ott is elég az a pen, viszont néha még azzal a löveggel is örülni lehet, ha egyáltalán eltalál valamit...

(#21193) mynames: 8.0-ban sajnos kivették a Böelter medált, persze amit eddig megszereztél az megmarad.

Aktív témák