Hirdetés

Aktív témák

• Mcray

senior tag

Vettem éves prémium accountot. Dupla credites hétvégével együtt nagyon jól jött. Az utolsó 4 millió pénz nagyon hamar összejött az elmúlt két hét szorzós akciói miatt. Előtte vért izzadtam, hogy 2 millió összejöjjön.

Azért nem Tier 8-as prém nehezet vettem éves prém helyett, mert a teszt szerveren az összes prém tank közül, ami nincs meg és ki lett próbálva, az 5-ös T14 tetszett a legjobban. Nem egy alkalommal sokkal könnyebben össze tudtam vele szedni 35 000 pénzt tisztán mint a Löwe vagy T34-gyel. Féláron fogom megvenni, ha lesz mert azért a pénzért az a tank egy aranybánya és Wotos pályám legnagyobb hibája, hogy eddig nem vettem meg.

T34 és Löwe is jó, de annyiért, nem annyival jobb mint a T14 tized áron. Igaz még ki kell próbálnom az IS-6-ot.

A KV-4 a legnagyobb csalódás eddig a játékban. Fél stock állapotban borzalmas. Elite állapotban csak elmegy kategória, de ami a legjobban fáj. Átlag 4 ezer credittel drágább a javítása, mint az IS-3-nak és sokkal többet hal meg legénységem mint IS-3-ban.

Lehet feladom az álmom, hogy az összes orosz heavy meglegyen a garázsban (Csak KV-4, ST-1 és IS-7 hiányzik), és hagyom a KV-4-et a francba :(((

Visszavettem a PZ II-őt. Még mindig szuper :)

Angol tankok: Volt szerencsém találkozni a gagyi angol tankokkal, de jó kezekben. Olyanokat láttam, hogy Pom pom löveggel szétcincált egy KV-2-őt a srác, majd még két hatost a tier 5-ös szutyok tankjával (Nem tudom melyik pontosan de vicces hogy a T14-em nem tudják szemből átvinni). Jó kezekben ezek is nagyon jó tankok lesznek.

Aktív témák