Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
Malinovkán csináltam pici showt a T-50-2-vel. Minimum 15 emberrel megutáltattam a tankot, végig spottoltam az ellenség bátisát, mieink meg kikapkodták őket. Kb 2-t lőszert használtam el, így is 1500+ XP a jutalom.
Íme a replay. Tapasztalt játékosoknak sok újat nem fog mutatni, inkább tan-videónak szánom.
Elején szóltam a csapatnak, hogy készüljenek tüzelésre, ne menjenek hegynek. Stratégiám nyilván arra épül, hogy nem szabad megállni, mindig mozogni kiszámíthatatlanul, illetve úgy helyezkedni, hogy csak minimális számú tank lásson rám direktbe (és lehetőleg olyanok, akik nem rég lőttek). Pillanatok alatt 8-0-ra vezettünk.
Én hülye a végén foglaláskor megálltam lövöldözni, és ugrott a megszálló medálomNyilván ehhez kell egy adag mázli, de már a sokadik hasonló forgatókönyvvel lejátszott menetem ezen a pályán (Másik oldalról kezdve kicsit nehezebb ugyanezt eljátszani, de ott is megoldható).
Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest