- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Taragas
aktív tag
Hát srácok nagyon nézni kell mikor gamel az ember. Én reggel 8 után szeretek délig, déltöl 4-ig tűrhető, 4től 7ig szar(sok a láma), illetve este játszani még jó. Ennek az az oka, hogy hiába kapsz 8-9-10-es szintű csapattársakat, a hobbi gamerek, akiknek fingjuk nincs a csapatjátékról, miatt veszít el minden meccset az ember, mert 3 perc után már 7-1 az ellenfél javára. Este meg hiába vagyok 6-os farmer tankal, 8-as tieres játszmákban, ha tudja az ember mi a dolga, akkor ha jó a csapat is, sebezni nem sebzik meg a game végéig, és tarolni tud.(nemegyszer idióta type59-et lőttem ki hátulról tier6-os tankal(vk tanokkal), persze le volt már sebezve valamennyire, de ilyen ormótlan hibákat ejteni). Én sem vagyok hibátlan, néha vakmerőségem miatt 2 perc és hulla vagyok(vagy fáradt vagyok és nem figyelek oda), de ebből tanul az ember, és nem követi el újra azt a hibát(talán
). De némely 9-es szintű balfaszabb nálam, pedig nekem csak 8-as tankom van. Na meg ami tier 5-ben megy.... Meglátszik hogy új hússal játszik az ember, vagy farmerekkel. Kb 15-1(esetleg 2)-es meccsek vannak a javunkra. Vagy a másik véglet, amikor egyedül nyerek meg meccset 7killel, meg rengeteg plusz sebzéssel. Mert az ellen is balfasz, meg mi is azok vagyunk, azt én nyírok ki szinte mindenkit....
Szal vannak szép dolgok...
jah meg szoktam az elején parancsot osztogatni. Ha nagyon lámán kezd a csapat 2 perc után ott is hagyom az egészet, ha menthetetlennek látom a dolgot. balfaszokkal nincs értelme gamelni.
Aktív témák
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest