Aktív témák

• Taragas

aktív tag

Hát srácok nagyon nézni kell mikor gamel az ember. Én reggel 8 után szeretek délig, déltöl 4-ig tűrhető, 4től 7ig szar(sok a láma), illetve este játszani még jó. Ennek az az oka, hogy hiába kapsz 8-9-10-es szintű csapattársakat, a hobbi gamerek, akiknek fingjuk nincs a csapatjátékról, miatt veszít el minden meccset az ember, mert 3 perc után már 7-1 az ellenfél javára. Este meg hiába vagyok 6-os farmer tankal, 8-as tieres játszmákban, ha tudja az ember mi a dolga, akkor ha jó a csapat is, sebezni nem sebzik meg a game végéig, és tarolni tud.(nemegyszer idióta type59-et lőttem ki hátulról tier6-os tankal(vk tanokkal), persze le volt már sebezve valamennyire, de ilyen ormótlan hibákat ejteni). Én sem vagyok hibátlan, néha vakmerőségem miatt 2 perc és hulla vagyok(vagy fáradt vagyok és nem figyelek oda), de ebből tanul az ember, és nem követi el újra azt a hibát(talán :DDD ). De némely 9-es szintű balfaszabb nálam, pedig nekem csak 8-as tankom van. Na meg ami tier 5-ben megy.... Meglátszik hogy új hússal játszik az ember, vagy farmerekkel. Kb 15-1(esetleg 2)-es meccsek vannak a javunkra. Vagy a másik véglet, amikor egyedül nyerek meg meccset 7killel, meg rengeteg plusz sebzéssel. Mert az ellen is balfasz, meg mi is azok vagyunk, azt én nyírok ki szinte mindenkit.... :)) Szal vannak szép dolgok...
    jah meg szoktam az elején parancsot osztogatni. Ha nagyon lámán kezd a csapat 2 perc után ott is hagyom az egészet, ha menthetetlennek látom a dolgot. balfaszokkal nincs értelme gamelni.

Aktív témák