Hirdetés
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vhw
addikt
Írtó kevés a kláncsatáim száma az össz lejátszottakhoz képest, gold ammot csak kizárólag egy-egy kláncsata alkalmával használtam. Csatáim túlnyomótöbbségét egyedül játszottam, és meglehetősen kevés csatám van "közmondásos" OP tankokkal low tierben (mint a; micromaus. Hacsak nem veszük OP-nak a Valentine-t, mint legtöbbet játszott tankomat).
Miközben számosan tudják rólam, hogy "szeretem" játszhatatlan kacatokkal megtölteni a garázsomat, és "szívatni" magam. Emellett szakaszokban is csinálok baromságokat és egyesek tudni vélik (), hogy előszeretettel hagyom faképnél platoontársaimat némi "magányos farkas-oskodásért" a térkép valami teljesen más szegletében.
De, hogy mi a francért nem akar még ezek után sem folyamatosan szopatni a játék, és lerugdosni 50% környékére azt nem tudom...
Nekem tán kevesebb 0 dmg crit jut? vagy kevesebb ghost shell? Netán kevesebb retard a saját csapatba és több ellenem?
Szerintem mindenki ugyanazon körülmények között játszik, hasonló számban kap hideget-meleget a játéktól és a játékosoktól, kell hogy legyen valami különbség közöttük és ezt aligha valami rejtett MM, szopóág vagy hasonló homályos dolgok teszik.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest