Hirdetés

Aktív témák

• vhw

addikt

válasz vbbb #13280 üzenetére

Írtó kevés a kláncsatáim száma az össz lejátszottakhoz képest, gold ammot csak kizárólag egy-egy kláncsata alkalmával használtam. Csatáim túlnyomótöbbségét egyedül játszottam, és meglehetősen kevés csatám van "közmondásos" OP tankokkal low tierben (mint a; micromaus. Hacsak nem veszük OP-nak a Valentine-t, mint legtöbbet játszott tankomat).
    Miközben számosan tudják rólam, hogy "szeretem" játszhatatlan kacatokkal megtölteni a garázsomat, és "szívatni" magam. Emellett szakaszokban is csinálok baromságokat és egyesek tudni vélik ( :U ), hogy előszeretettel hagyom faképnél platoontársaimat némi "magányos farkas-oskodásért" a térkép valami teljesen más szegletében.

De, hogy mi a francért nem akar még ezek után sem folyamatosan szopatni a játék, és lerugdosni 50% környékére azt nem tudom...
    Nekem tán kevesebb 0 dmg crit jut? vagy kevesebb ghost shell? Netán kevesebb retard a saját csapatba és több ellenem?
    Szerintem mindenki ugyanazon körülmények között játszik, hasonló számban kap hideget-meleget a játéktól és a játékosoktól, kell hogy legyen valami különbség közöttük és ezt aligha valami rejtett MM, szopóág vagy hasonló homályos dolgok teszik.

Aktív témák