- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
D.Orion #12556 üzenetére
Ezt én is tapasztalom. Ebben a körben egyébként kb 3-4 perc alatt lemorzsolódott öngyilkos rohamban a csapatunkból 11 ember... miközben csak 5 ellenséget sikerült kilőni (azok is csak kis fos light tankok voltak többnyire).
De az a négy ember, engem is beleértve ahányan maradtunk legalább értettük, hogy most nagyon nagy szarban vagyunk, ezért egymás hátát fedeztük és behoztuk a lemaradást, sőt át is vettük a vezetést és győztünk. Jó ez az M8A1 a saját tierjében, mert hatalmasat tud csípni és még a Hetzert is átviszi szemből. Igaz a Hetzerektől féltem (5 darab volt belőlük az ellenségnél), mert azok egy lövéssel kicsinálnak.
(#12558) mynames: Én inkább a legnagyobb 122mm-es csövet tenném fel. Én azzal megyek és nem vészesen rossz a reaload, egészen pontos is és viszonylag hamar beáll a célzás. Eleinte én is a ZiS-t használtam, nem volt rossz, de túl sokszor pattant le. A kisebbik 122mm-es egy kicsit szenvedős, a nagyobbikat is érdemes kifejleszteni, mert pont csak annyi hajszálnyival jobb, hogy kb már alig akad lepattanó lövés. Azért a Tiger P frontját nem viszi ez sem (szerintem semmi sem viszi, még egy atombomba sem), de szerintem jól használható.
Nem érdemes vele mellé lőni, mert 1100 kredit egy darab lőszer (a ZiS lényegesen olcsóbb), de ha szépen beviszed a találatot akkor nagyot rombol és csak úgy pörög a kredit számláló a kör végén. Az én stílusomhoz a 122mm jobban megy, de nem bántam meg a ZiS-t sem. Ha van időd fejleszd ki mindkettőt.
Aktív témák
Hirdetés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Kerékpárosok, bringások ide!
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Parfüm topik
- EAFC 26
- Trollok komolyan
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest