Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- 
			  LOGOUT Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

[HUN]Dani őstag Ma kaptam PzIV-el egy felderítő jelvényt, de nem direkt csináltam.  Sand river mapon támadós játékmódban nekünk kellett védekezni, de gyorsan átgurulva a dombokon felmásztam egy emelkedőre és bebújtam egy szikla mögé amikor azt vettem észre, hogy hirtelen az egész sivatag piros lesz. Sand river mapon támadós játékmódban nekünk kellett védekezni, de gyorsan átgurulva a dombokon felmásztam egy emelkedőre és bebújtam egy szikla mögé amikor azt vettem észre, hogy hirtelen az egész sivatag piros lesz. Irtó jó hely, persze csak akkor ha időben odaérsz és nem valami magas a tankod, mert ha igen akkor esélyed sincsen. Irtó jó hely, persze csak akkor ha időben odaérsz és nem valami magas a tankod, mert ha igen akkor esélyed sincsen. 
 Amúgy 4-et öltem full életről, illetve a T1 heavyt is szintén full életről majdnem kinyírtam, de az utolsó lövésem előtt valaki elszedte. Úgy gondolom, hogy lehetett volna simán 6-7-8 kill is mert ott voltak mellettem szinte a népek, csak kitudja hogyan beosont középen egy KV-1 ami megölt, miután egy arty szétcsapta a láncomat. Ez viszont itt érdekes jelenet volt, mert amíg leadta rám a 2 lövést addig a kezdő dombon kempelő csapattársaim csak lesték ahogyan szétkap és csak miután meghaltam utána voltak képesek rálőni, na de akkor a 2 artynk rendesen kezelésbe vette. 
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 6 DARAB! DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA IS 7410 7430 7440 7320 5320 5410 5420
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 480-500-512 gb sata SSDk
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sand river mapon támadós játékmódban nekünk kellett védekezni, de gyorsan átgurulva a dombokon felmásztam egy emelkedőre és bebújtam egy szikla mögé amikor azt vettem észre, hogy hirtelen az egész sivatag piros lesz.
 Sand river mapon támadós játékmódban nekünk kellett védekezni, de gyorsan átgurulva a dombokon felmásztam egy emelkedőre és bebújtam egy szikla mögé amikor azt vettem észre, hogy hirtelen az egész sivatag piros lesz.  Irtó jó hely, persze csak akkor ha időben odaérsz és nem valami magas a tankod, mert ha igen akkor esélyed sincsen.
 Irtó jó hely, persze csak akkor ha időben odaérsz és nem valami magas a tankod, mert ha igen akkor esélyed sincsen.