Hirdetés

Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz jozefgucci1 #10536 üzenetére

Én sem rajongok a T20-ért. Szerintem nagyon béna a matchmaking miatt. Amikor még M4 és M4A3E8 volt addig csodáltam is, hogy baromi ritkán látok T20-at. Aztán megtudtam miért... hát mert folyton magasabb tierű csatákba rakja.

Mindenesetre legalább a sebességével nincs gond, ha az égvilágon semmit sem fejlesztesz rajta akkor is felgyorsul 45-50 km/h-ra. Csak a gyors "fedezékről fedezékre" átrohanásokban nem jó, mert nem gyorsul túl jól. De a csata elején jól előre lehet vele szaladni valami fasza lőállásig ahol bevárhatod a társaidat.

Azért az M4 és M4A3E8 sokkal élvezetesebb volt, azokkal igazán mókás játszani, csak ott meg az alacsony tier miatt túl sok a noob. Ami csak akkor kedvez neked, ha nem a társaid azok, mert ha az ellenséged bénázik, akkor hatalmas kaszálásokat lehet művelni.

# Atlantis: Nekem eddig csak német artym volt, de nem érzek késztetést arra, hogy másik arty ágat is elkezdjek. Elvagyok velük. Sajnos az USA med ágba kezdek beleunni, szóval ezért kezdtem az USA (forgó tornyos) TD ágat. Egy M18 Hellcat a vágyam, remélem megtarthatom majd farmolós tanknak! :D

Aktív témák