Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nyunyu
félisten
válasz
juhasz406
üzenetére
Nem lehet, hogy tul nagyra van allitva a grafikai reszletesseg, es kifutsz a VGA memoriabol?
Nekem is volt olyan problemam regebben, hogy amint felvillant egy meg nem spotolt tank, akkor par masodpercre megakadt a jatek, es nekiallt tolteni a vinyorol, engem meg jol kilottek kozben.
Aztan megneztem a VGA beallitasokkal foglalkozo WG videot, aztan ott elmondtak, hogy a maximalis textura reszletesseghez minimum 1GB videoram kell, nekem meg csak 768MB-s a kartyam.
Igy eggyel visszabb vettem a texturakat, azota nem produkalja ezt a fajta akadast.
-
kchryss
veterán
válasz
juhasz406
üzenetére
Ez nagyon érdekes probléma, nem nagyon hallottam még ilyenről.
Amiket el tudok képzelni:
1. Nagyon töredezett a HDD és azért csinálja ezt, vagy hibás a HDD
2. Kifogy a RAM-ból és lapozófájlból próbálja pótolni, ez a valószínűbb talánBe kéne állítanod a lapozófájl méretét manuálisan. Illetve olvastam, hogy a Superfetch windows szolgáltatás is hajlamos 100%-on pörgetni a vinyót, azt le kéne állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- iPhone topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Packeta
- Formula-1
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest