Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Patrick76496

őstag

válasz dfsz34 #9264 üzenetére

Ha nekeddörgölődzködik, akkor lődd a kupolát. A neked jobb oldalt lévőt, az nagyobb célpont. Ha teheted, minden tanknak úgy lődd a lánctalpát, hogy sebezd is.

(#9282) Bingisz: Jaja, én is megkaptam. :) Grat hozzá! Én először azt hittem, hogy a CW Campaign-ért járt, szóval egy nagyon kicsit csalódott voltam. Pár percig azt hittem, hogy ez után fog majd még a Strong Start gold jönni. Ami az érdekes, hogy két darabban, 1000+1500 gold. Kép

(#9286) zsolthee: A T-34-et ajánlom az 57-es löveggel, mert pontos, jól hajlik a csöve lefele, fürge, a látóhatára elfogadható és a gold ammo-ja átütése rendkívül magas. Plusz ami a komolyabb része, hogy 1-2 T9-10-es és rengeteg T8-as tanknál többet sebez percenként. Számomra ez a legjobb T5-ös med. M4-em soha sem volt még PzIV pedig még Schaulturm-mal volt a garázsban utoljára.

(#9293) Linkin: Néhány nagyobb tankodról írnék csak: IS-3-nál jóféle az az átlagsebzés, IS-8-nál még szódával elmegy, de az IS-7-el kevés. A nyerési arányok nem rosszak, a sebzéseken viszont lenne mit javítani pl az SP-nél is. A lényeg az, hogy minél többet sebezz.

• Bingisz

addikt

válasz dfsz34 #9264 üzenetére

Nem azért, de az rendesen user error, ha a T34-el nem tudod átlőni a type tornyát. Neked nem tűnt még fel a két hatalmas csöcs a torony tetején? Na azokat hívják gyenge pontoknak. Ott kell lőni.
    Nem pedig eszetlenül bele a torony közepébe, mint a núúbok...

De ugye ideális esetben ott a teste amit egy tier 10 ágyú már elég rendesen átvisz szvsz...

Új hozzászólás Aktív témák