- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
veterán
válasz
LobiDrg #63134 üzenetére
Én direkt ezért és a 6 legénységi tag miatt mentem a Ferdi felől a JT-re. A JP2 is ki van fejlesztve de nem vettem még meg, majd ha egyszer sok kreditem lesz feleslegbe. Arra fel kell készülni, hogy a JT alját mindenki át tudja lőni, úgy kell helyezkedni ne lássanak rá. Ha csak a felépítmény felső részét tudják lőni, csak gold-al vagy HE-vel tudnak sebezni. Lassúnak lassú és lomha is, ezért egyedül sehova nem szabad menni vele de lényegében semmivel nem szabad egyedül harcolni kivéve ha olyan helyre megy az ember ahol biztos nem tudják hátba támadni és nincs arty vagy oda nem tud belőni. Én eddig 118 csatát mentem vele, az elején még nekem is nehéz volt de mióta kitapasztaltam valamennyire a tulajdonságait, javul a statom. Ajánlatos megnézni pár replay-t, jó játékosoktól hogyan használják, merre mennek vele. Én pl. a tank ászt Mountain Pass-on szereztem vele, az 1-es bázisról indultunk. Beálltam C2-be úgy, hogy az alját ne tudják lőni(kicsit felmentem a jobb oldalt lévő dombra, hogy a tank megdőljön balra és ne lőhessék az alját úgy mentem előrébb míg nem tudtam rálőni az ellenségre és végig csak pattogtak rólam).
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- PayPal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Cyberpunk 2077
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest