Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Chris0321

veterán

válasz LobiDrg #63134 üzenetére

Én direkt ezért és a 6 legénységi tag miatt mentem a Ferdi felől a JT-re. A JP2 is ki van fejlesztve de nem vettem még meg, majd ha egyszer sok kreditem lesz feleslegbe. Arra fel kell készülni, hogy a JT alját mindenki át tudja lőni, úgy kell helyezkedni ne lássanak rá. Ha csak a felépítmény felső részét tudják lőni, csak gold-al vagy HE-vel tudnak sebezni. Lassúnak lassú és lomha is, ezért egyedül sehova nem szabad menni vele de lényegében semmivel nem szabad egyedül harcolni kivéve ha olyan helyre megy az ember ahol biztos nem tudják hátba támadni és nincs arty vagy oda nem tud belőni. Én eddig 118 csatát mentem vele, az elején még nekem is nehéz volt de mióta kitapasztaltam valamennyire a tulajdonságait, javul a statom. Ajánlatos megnézni pár replay-t, jó játékosoktól hogyan használják, merre mennek vele. Én pl. a tank ászt Mountain Pass-on szereztem vele, az 1-es bázisról indultunk. Beálltam C2-be úgy, hogy az alját ne tudják lőni(kicsit felmentem a jobb oldalt lévő dombra, hogy a tank megdőljön balra és ne lőhessék az alját úgy mentem előrébb míg nem tudtam rálőni az ellenségre és végig csak pattogtak rólam).

Új hozzászólás Aktív témák