- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hulp01
senior tag
válasz
zozyk #249384 üzenetére
Semmi olyat nem kínál, amiben a Leo ne lenne jobb. Sőt, inkább rosszabb majdnem minden tekintetben. Stockként még a szokásosnál is nagyobb kínszenvedés játszani az összes tankkal az ágon. Szerintem a nyolcas a legrosszabb, szóval ha még az is tetszik, akkor ez az ág neked való. Szerintem az egy vállalhatatlanul fos tank. Az előtte lévők nem rosszak, ha már megvan rájuk a legnagyobb ágyú (bár az alfa még akkor is eléggé kicsi), a kilences nekem tetszett, de a tízest meg nem nagyon sikerült megkedvelnem. Mivel az egyetlen jó tulajdonsága az ágyúja, ezért sokkal negatívabban éli meg az ember, ha mégse talál el valamit. És azért lesz olyan, plusz előszeretettel pattanik bármiről. Az alfája kellemes cserébe elég szar a töltésideje, hogy a végén ne legyen értelmes dpm-je. Legalább kapta volna meg az angol tankok hesh lőszerét vagy magas penű HE-jét, de nem. HE-t nem is nagyon érdemes vinni, mert tényleg csak a papír td-ket üti át. Snipe-olós tank, de ahhoz meg nincs meg a camoja, és akkora, mint egy ház, nem nehéz eltalálni. A tornya tud néha meglepetést okozni és lepattintani egy-két lövést, de erre nem nagyon lehet építeni. Én azért vettem meg, mert külsőre nagyon tetszik a tank, de inkább nézegetem a garázsban 5 percig, minthogy azalatt kínlódjak egy csatában vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 29 Hó garancia
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 Mario Kart, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Corsair RM850x - 850W - 80PLUS Gold - Full modularási használt tápegység
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest