Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hulp01

senior tag

válasz jano_77 #241560 üzenetére

Ez érdekes. Én pont fordítva gondoltam volna.
    Csata közben már nagyon régóta nem írok csúnya szavakat. Csata után én is szoktam egy-két esetben írni a kedves játékosnak, hogy ne erőltesse, ami nem megy. Ott meg aztán végképp nem szoktam ilyen "kiírtom a családodat" stílusban fogalmazni. Talán az lehet az oka, hogy a csatában akármit is írsz, könnyen tud reportolni, de ha utólag írsz rá, akkor már nem. Vissza kéne menni valamelyik előző csatába, és kikeresni ki volt az illető, hogy reportolni lehessen. Az meg már macerás, nem ér annyit az egész. Így könnyebb megúszni is.

• Baltazár123

őstag

válasz jano_77 #241560 üzenetére

A csúnya szavakat figyeli, persze, kicsillagozza automatikusan és biztos, hogy számolja, mennyi van a rovásodon. Régen lehetett örök chat-bant kapni, amikor még közös chat volt az ellenséggel. Talán mintha valaki mondta volna, hogy amikor változott a rendszer (csak saját csapatnak lehet írni, ingame riportolás) , akkor amnesztiát kaptak. Mostanában tényleg nem panaszkodott senki örök chat ban-ről.

Nem vettem meg a BP szakaszokat 12,5e aranyért, hanem kigrindeltem, de rákészültem a napi küldetéssel, hogy pont az első nap érjem el az 45 pontot, ami adott 50 BP pontot, meg 15 tier6 tankot kifulloztam, az 15x15 BP plusz pont, ebből sok prém tankot, az hozta a kreditet is. Tier6ban gyorsabban lehetett jóval haladni, többször voltam top3. Összesen olyan 44-45 szakaszt kellett így teljesítenem, de gyorsan ment. Napi 5 szakasz kb.

A terminátor parancsnokokat nem lehet átképezni más pozícióba. ezen agyalok én is, hogy hova tegyem őket, mert az 500 aranyba fog fájni, hogy átrakom máshova a jelenlegi parancsnokot. Már amelyik átrakható, mert pl a prime gaming is úgy adja az utóbbi időben a parancsnokokat, hogy nem lehet átképezni máshova. Akcióban 375 arany és havonta szokott lenni rá akció. A t800 természetesen amcsi nehéz tankba ment, hogy a t832-ben tudjon játszani :)

A pazarlás része inkább az, hogy rádiósnak pl egyáltalán nem kell nulla skilles, még a franciákhoz se, bár azt meg kéne nézzem, hogy van-e rádiós-töltős, de szerintem nincs. 4 skillből minden hasznos megvan a rádiós, pazarlás a nulla skilles oda rakni. Illetve nehéz tankokra a töltőnek is hót felesleges nulla skilles adni. Az álca annyira keveset ad meg az adrenalin rush is, hogy 4 skillben minden értelmes megvan nekik. Főleg ahol 2 töltős is van.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés