- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz
ooloo #135462 üzenetére
Nem tudom, mi a tökéletes üzletpolitika, csak kíváncsi vagyok a véleményedre! Te milyen üzletpolitkát/modellt követnél a WG helyében? Fikázni könnyű, de megoldásod is van?
Mit rugózok a kékségen és ez miért minősít?Elmondtam, mik a szabályok, hogy mitől lettél kék és mik a következményei. És igen, jeleztem, h az, h kék lettél nincs összhangban azzal az állításoddal, h egyszer belelőttél valakibe, aki a tűzvonaladban áll. Ez egy automata, gépi rendszer. Ha a T30-al belelősz valakibe az egynek számít. Ha a Leoparddal legéppuskázod, az 12-nek (mondjuk a harmadik egymást követőnél alapból kiküldene egy órára). Nincs a kéküléssel semmi gond, vannak itt rutinos kékülők, akik nap mint nap belelőnek csapattársba mert akadályozza őket/kilőtte a fragjüket/régi sérelmük volt/artyval mennek/nem oda megy ahova szerinte mennie kéne stb.
Te kérdezted, miért lettél kék, én elmondtam. Ha Te ezen besértődsz és minősítgetsz engem, az meg téged minősít, függetlenül attól, h milyen smiley-t teszel utána.szerk.: persze, be fog rakni 6-7be az Vössel, de versenyképesebb vagy egy Vössel a VII-esek között, mint egy III-assal az V-ösök között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Robotporszívók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- YouTube
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga2nd - i5-7G I 8GB I 256-1024SSD I 14" WQHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest