Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz Skyhunter #67829 üzenetére
Ezt már valaki elszámolta ugyanígy, mint te. Nem az elért csúcs xp %-ára kapod a medálokat, hanem a játékosok %-át nézik. Tehát ha a játékosok 5%-a 2000 xp-t ér el vele (nyilvánvaló túlzás, csak a példa kedvéért), akkor az 1. osztály ekörül lesz. Ettől még az ász lehet, hogy 2100 lesz, a 2. osztály meg 800 is lehet - nincs lineáris összefüggés a határokra vonatkozóan!!
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
LZs?!
aktív tag
válasz Skyhunter #106530 üzenetére
@Skyhunter
T30 és T110E4-nél a közepes álcaérték miatt van értelme az álca skillnek? Vagy helyette a BIA többet ér?
A camo-nak önmagában ezeknél nincs értelme, legfeljebb sokadiknak (4?), amikor már nem nagyon marad más értelmes. A helyedben előbb húznám mindkettőn fullra a repair-t, mint a camo-t.
Nevermind...
-
Enzolord
addikt
válasz Skyhunter #108821 üzenetére
Igen, fergeteges..
Ha lőttem volna egyet, és találok is, negyedik vagyok... Ez is egy nagy mondás..(#108822) jozefgucci1 Te aztán tudod, hogy kell partizánkodni.. Szereted a veszélyt..
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Greentea
senior tag
-
Enzolord
addikt
válasz Skyhunter #115153 üzenetére
Itt megtalálod az összeset.. Amúgy Sasszem, avagy Eagle Eye a neve..
(#115155) jr1994 igen, mert az offban hinted az igét folyton..
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Skyhunter #121972 üzenetére
Már máshol is láttam, nem tudom, honnan veszitek, de ez az új svéd tank nem táras..
-
jagada
addikt
válasz Skyhunter #122300 üzenetére
A visszavásárlás a tankokra és a feloszlatott legénységre csak a patch utániakra vonatkozik, és az is csak korlátozott ideig.
(#122299) fradi81: és ha csinálom a csata végén az összegző képernyőn vajon hozzáadódik? Dolgozom, nem tudom tesztelni.
[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
jano_77
nagyúr
válasz Skyhunter #122300 üzenetére
Pont most olvastam, hogy miként is fog működni ez a rendszer! Szerintem ebben a formában pont nem ér semmit!
E szerint legénység esetében max 30 napig visszamenőleg érvényes, tank esetében pedig max 3 nap! "Halottnak a csók!"Mondjuk azt nem értem, hogy a svéd ág miért nincs bent még!? Ennyire jól sikerült ismét a patch!?
(#122312) lacibacsi: ez bizony jó lenne nekem is, mert biztos megveszem. Lányok már a garázsban - na jó még kell egy! Goldot ne kapcsoljanak hozzá, mert az most van, arra nem költenék.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
h1mpi
félisten
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Skyhunter #142546 üzenetére
KopiBDW napistat tette ki szerintem.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Razermazer
őstag
válasz Skyhunter #145783 üzenetére
Hát ők alap, őket már régebben linkeltem, de természetesen elférnek
Én már unom nagyon a gyári kinézeteket, ezért szoktam havonta kéthavonta vátogatni. Nekem eddig Milky jött be meg deh0mbre, és penetratorx, mostanság szoktam használni krollnikow skineket mivel ő standard 2 vh-s skineket csinál nagyon szépeket.
Ezek az új emberkeék se rosszak az átnézett skinek alapján.Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
jano_77
nagyúr
válasz Skyhunter #153712 üzenetére
És tényleg, holnap indul! Köszi az infót. Néztem már reggel, de akkor még nem volt kint. Azóta a munkaterületet róttam.
(#153713) po1son: én mondjuk hozzád képest gyengébb játékos vagyok, de ha számít a véleményem vmit is a számodra, akkor ez így igaz. Nem csalnak a számok ismét. Teszt szerón annak idején kipróbáltam mindegyiket és nekem is az volt a tapasztalatom, hogy a leggyengébb 10-es light és meg sem fogom venni, hanem megtartom a Ru251! Olyannyira, hogy a Ru-n lévő kb 270K XP - már majdnem meg volt a 10-es - szépen átforgattam free-be és kezdem elölről a Ru-n gyűjteni az XP-t a 10-eshez. Kifejlesztem, de nem fogom megvenni. Szerintem az AMX 13 105 volt az egyik legjobb, majd a WZ talán. Illetve nekem nagyon kell a T-100 LT, mert marha lapos, nehéz eltalálni, remélem a lövegén majd pontosítanak és akkor az is jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz Skyhunter #153712 üzenetére
Tök jó, mert jövő héten már csak hétfőn kell dolgoznom, utána a jól megérdemelt szabit töltöm, és lehet majd Karifát díszíteni, meg persze tankokat húzni. Szeretnék a WZ-132 végére érni és az AMX M4 45-el is kihúzni az AMX 65t-t. Illetve nem lenne rossz - de erre már kicsi az esély - ha a Black Princ-el is ki tudnám húzni a Caernervont és a Karácsonyi leárazásokban ezeket mind meg is venni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest