- Asszociációs játék. :)
- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
xAttilax
őstag
válasz h1mpi #249977 üzenetére
Az a mondás, hogy minél nagyobb átütés, hogy ne kelljen prem lőszert használni.
Ha szeret/sz light-ozni az sem rossz, hiszen, ott sem kell nagyon + a spot eléggé hozza.
De a legfontosabb, hogy kb a stílusodnak megfelelő legyen. Ha nem szereted a lassú nehéz tankokat akkor nem igazán jó a löwe, mert 2 csata után unni fogod, vagy ha mehetnéked van akkor meg a bokor TD lesz rossz választás.
Mivel te régi jó játékos vagy így bármivel elleszel szerintem, inkább a gyerek stílusához igazítanám (vagy a legjobb ha mind a kettőtöknek), mert neki megmarad az accján .
+ van egy halom prém tankom és ha netán olyat nézel ki ami nincs meg akkor szólj szívesen kölcsön adom az accot és kipróbáljatok. (nem számít a stat, ha 20 0-ás kört mentek 0 WR-el az is mind1)"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
aktív tag
-
tboj
tag
válasz h1mpi #249511 üzenetére
Attól függően, hogy mennyire töltődött fel, a képessége 11/23/35%-kkal növeli meg a sebzését, ha lövés pillanatában nem volt spotolva. Szóval, ha maxra tölti és aktiválja, akkor akár 1012-es alfája is lehet, ha spottolatlanul tud lövöldözni.
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
Baltazár123
senior tag
válasz h1mpi #249396 üzenetére
random is tele van buta, fájdalmas vereségekkel. Ha el tudod engedni az előre jutást, akkor teljesen jó a roham mód.
Tény, hogy buta ez a rendszer az előre haladás szempontjából és át kéne gondolniuk, mert túlságosan a többiektől függ és a pech/szerencse szériától, de jó ez így. A shopban amúgy sincs semmi ami nélkül nem tudom elképzelni a wotos játékot. Én elengedtem az előre jutást.
Pörgős, izgalmas, dinamikus csaták, nincs percekig vakarászás. Van, mikor g.ci type5 gyerek elbújik a spawn helyen és próbálja a felderítést behúzni Ez mondjuk fájt azért, minket meg szendvicsbe rakott az ellenség közben, de aztán mondtam bmeget magamban és jöhet a következő csata. Nem volt 2 perc az egész, azt már nem vártam meg, amikor az ellenség megcsinálja a type5-t igaz, kilőtt 1 alacsony hp ellenfelet és harmadik lett xp-ben ezek mondjuk tényleg bosszantóak, de ilyen van a randomban is, hajajj de mennyi...
[ Szerkesztve ]
-
-
2thletme2day
őstag
válasz h1mpi #249197 üzenetére
Szerintem ilyen skill nem mondott ( Szerk. vagy legalább is megváltozott a véleménye). Már 3 accon rátette a gunmarkot. Egy standard, egy no gold és egyszer 100%-os formában. Viszont azt többször említette, hogy rohadtul nem élvezte és el is adta a tankot a francba.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
-
jano_77
nagyúr
válasz h1mpi #249225 üzenetére
alsóbb tierben is feltűnt - persze ez lehet eddig is így volt, régen voltam tier5-6ban - hogy FV304 minden csatában és nagyon éltek. Mitsu hosszú mint a vonatfütty, kb mint egy TOG öcsike és a Ju-Nokat is szépen bontogatták. Gondolkoztam is, hogy lehet meg kellene próbálni vele pár kört, de nem vitt rá a lélek.
Szerintetek ennyi kreditet hogy lehet összelapátolni - vagy csak photoshop?
az ILLETŐ amúgy nem rossz játékos tomato.gg szerint[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz h1mpi #249197 üzenetére
Én is láttam már csatában 3 Pottonyost!
Plata: ahogy érzed! Én úgy tudtam eddig, hogy a prém tank azért van, hogy sima legénységet tudjuk fejleszteni, ezért is van az, hogy a sima tanklegénység bünti nélkül tehető prém tankba, viszont fordítva ez nem igaz. De mindenki úgy csinálja, ahogy szeretné, ebben igazad van.
gainwardgs: nekem is az eddig a tapasztalatom, hogy nagyon modul érzékenyek a japó nehezek. Ez nem tetszik bennük, de nagyon nem. A Mitsu az egyenesen botrány, a Ju-No vagy Nu az már barátibb, de ott is gyakori a lőszerrekesz sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
gainwardgs
veterán
válasz h1mpi #249203 üzenetére
Superconqueror ellen esélytelen, azért tud op tankokat kiadni a wg, de most érzem azt hogy ez igen gyenge eresztés lett
Gyakorlatilag az stb1 is jobbnak érzem ezerrel, hiába ott a pontatlanabb löveg, pedig az sem tartozik úgymond a kedvenc tankjaim közé
De lehet az "újdonság varázsa" is benne van, mindenkinek te vagy a prió célpont, merthogy ez a nagy "új" tank.
De tegnapi meccseim szó szerint halálosak voltak vele -
Djuree
félisten
-
addikt
-
Plata
félisten
válasz h1mpi #249134 üzenetére
Nyomtam harc közben táras tankknál tár újratöltést és a térkép nagy lett.
A tár újratöltés C bötű a térkép nagyítás meg a numerikus +.
Plusz nem is tudtam vissza csinálni.
A csata jó részében azzal szenvedtem hogy kicsinyítsem vissza.
Következő csatában tudtam újra kicsire tenni.
Másik csatában meg kaptam egy tockost artytól és megint meghülyült.
De rájöttem ha a beállításokban át állítom a térkp gyorsgombját akkor le tudom kicsinyíteni.Utána meg vissza csinálom.[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz h1mpi #249094 üzenetére
Én most a Japó TD ágat húztam az ünnepek alatt, de úgy, hogy a 7-től indultam - alapból mindegyik már tervrajz töredékekből meglett volna - és a modulokat azt csak a 7-esen maxoltam, a többin gyűjtögettem. Ezt tervezem a Japó hevayknél is, mert túl sok free XP-m már nem maradt sajnos. De nem is akarok sietni velük, most úgyis mindenki ezekkel fogja tolni.
Plata: miért kell free XP-ből kihúzni!? Mert az elsők között akarnak vele játszani.
-
Kelvin
őstag
válasz h1mpi #249089 üzenetére
Én is hasonlóan csinálom, nincs az az isten, hogy stock tankkal játszak. Csak modulokra használom a free xp-t. Egy-egy nagyon rosz tank/tier esetében töredékeket is használok.
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
jano_77
nagyúr
válasz h1mpi #249085 üzenetére
Csak egy oldalt kellett volna visszalépni!
-
Plata
félisten
válasz h1mpi #249064 üzenetére
Én a T8-ast jobban szerettem,amikor én húztam még szeretett betenni két szinttel nagyobb csatába ahol nem sokat ért.
A T8-as ma is a garázsban van,csak nincs benne személyzet azt hiszem.
De a prém változata is meg van,Caernarvon AX,azt hiszem 5 milla kredit volt az ára.[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz h1mpi #248947 üzenetére
Nem is kell, az utolsó skillüket nem választod ki, így amikor új tankra képzed őket kreditért, akkor onnan veszi el az xp-t. Tehát van egy 3x100 1x85% legénység, a 85%-os nincs kiválasztva, ha új tankra képzed őket a 85% csökken, de a fő képesség 100% marad, amit elbuktál a 85-ből, azt pedig legénységi füzettel vissza tudod szerezni.
-
addikt
válasz h1mpi #248932 üzenetére
Szinte az összes 10-es tankot az első 15 ezer csata alatt szereztem meg kb 30at, akkor az volt csak is a cél, bár az átlagsebzéseken meg is látszik. Azóza a csúcssebzéseken látszik inkább a mai teljesítmény.
De mára már csak prémium 90%ban az tuti.OnePlus 13 GLOBAL 12/512GB és Iphone 12 Por Max eladó.!!!
-
-
phoenix1989
őstag
válasz h1mpi #248874 üzenetére
Igen régen meg nem töltött újra, ha most sem töltene akkor nem kapkodnanak annyira
Engem most egyedül az idegesít hogy az fv183 még mindig nincs lemarkolva. Tegnap 92% ról 82% ra zuhantam le. És sajnos már nem ez az első hogy onnan pusztítja le a game. Odáig minden fasza aztán jönnek a 0sebzo körök afk csapattársak , csak kritikus lövések.
[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
válasz h1mpi #248862 üzenetére
Csak az nem mindegy ugye, hogy mikor csináltad meg. A nagy arty átalakítás előtt meg lehetett csinálni mind a t55a és az obj260-t akár kitüntetéssel. A régi accomon megvolt az obj260, mind a 60 arty küldetés kitüntetéssel.
Utána viszont kitüntetéssel közel lehetetlen, de a rohanós csaták és az xp számítás átalakítása miatt, a fő küldetések is csak nagyon szerencsés esetben jönnek össze. Artyval több, mint 1 éve voltam utoljára top xp és ez csak az egyik követelmény, kell még assziszt is, ami a rohanós csatákban nem fog összejönni. Én meguntam, hogy nagyon sokáig elakadtam a t55a spg15-el, amikor minden más megvolt és ráraktam a 4 tokent. Utána gondolkodtam csak, hogy hát akkor ez most örökre beragadt oda. Az közel lehetetlen, hogy mindhárom küldetés elemet teljesítsem, ráadásul az átalakítás óta ezek egymásnak ellent mondanak. Vagy sebez az arty vagy stunol. A WG is mondta, amikor átalakították az arty mechanikát, hogy majd a küldetéseket átdolgozzák, aztán hagyták a francba. Akinek megvan az obj260, annak megvan, a többiek meg izzadják ki a másik 4 tank osztállyal, ahogy akarják. Legalább annyit kéne módosítaniuk, hogy top 3 xp legyen a csapatban/csatában, az se könnyű, de az hozható lenne. Top xp csak kivételesen böszme saját csapat esetében, akik azért elég sokáig életben maradnak és tudnak sebezni is.... vicc kategória valahol ez az elvárás
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
válasz h1mpi #248862 üzenetére
Talán összességében a orosz most a legjobb arty ág tier 8-tol.
Felakartam rakni egy replay-t, de megint a tankozás áldozata lettem, mert jelenleg karbantartás alatt az oldal, régi szép idők.
wotreplays.eu (nyilakkal lehet irányítani, space tüzelés)[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Plata
félisten
válasz h1mpi #248614 üzenetére
Fura?
Nem fura,hanem iszonyatosan elmaradott és béna.
De van benne magyar ág.
Bár a Warthunderben a tank fejlesztés iszonyatosan gáz,nem lehet csak egy ágat fejleszteni,egyszerre kell egy nemzet minden ágát fejleszteni,mert csak úgy mehetsz köveztkező tierbe.
Plusz az orosz tankok piszkosul Op-ok.Főleg a prémek.
Volt szerencsém már teszt időszakban is játszani meg később is,amíg az elején csoda szép volt a grafikája olyan gáz volt a fizika benne meg a tankok mozgása.Mára már a grafikája is elavult lett.Plusz nagyon sokáig lehetett benne legálisan csalni.Ma már nem tudom működik-e.[ Szerkesztve ]
-
-
Djuree
félisten
válasz h1mpi #248375 üzenetére
sztem ez a világ legnagyobb rejtélye mi alapján adja be. jó csata? 5 win zsinórban? 5 loss zsinórban? 1000 alap xp fölötti csata? meg még lehet sokminden. elég sokat toltam mostanában, volt sztem minden benne mégse adja.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Baltazár123
senior tag
válasz h1mpi #248357 üzenetére
na ja
normál tankkal még nem akadtam fenn ott az új fizikai óta, de ez pozitív élmény volt, olyan szépen felült azokra a beton elemekre a tank, meg az is, hogy a lövés energiája az ellenkező irányba tolta a tankot. Azt nem tudom, hogy a franczia prémmel is fenn lehet-e akadni azokon a tankcsapdákon, az szerintem inkább felborul vagy valami, ez a brit szélesebb valamivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kutya topik
- Kuponkunyeráló
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Vallás
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Politika
- Apple Watch
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest