Új hozzászólás Aktív témák

• Warton

őstag

válasz h1mpi #250212 üzenetére

Lehet, hogy egy kicsit jobban fogyna, de nem annyival. Úgy gondolom, hogy itt az eventek egymásra épülnek. Karácsonyi ládáknál mindenki bevásárol, aztán a goldot elkölti az aukción, illetve egyéb eventeken. És mire ráfordulunk a második ládás eventre akkor már az embereknek elfogy az aranyuk.

Namármost a karácsonyi ládás esemény lezajlott, viszont az aukciós eventen a tankok kb. kikiáltási áron mentek, meg a Nomados event sem volt túl népszerű szerintem, nem hiszem, hogy a tankbecserélésen olyan sokan égették volna az aranyat, ezért sokaknak még mindig viszonylag sok aranya van. Ezért nincs arany a mostani ládás eventben. Miért növelnék a kintlévő arany mennyiségét? Ráadásul kivették a rerollt az eventből, ami a WG szempontjából szerintem káros. Azt bennehagyhatták volna és akkor egy 25-ös ládás csomagból, meg jópár rerollal a játékosoknak meg lehetett volna a prém tank és a WG aranyat tudott volna kivonni a játékból.

Az aukción rosszul lőtték be a tankok számát, sokkal kevesebbet kellett volna hirdetni, hogy legyen tényleges licit a tankokra. Túlságosan kapzsik voltak.

Az én szempontomból ez a mostani ládás event nagyon nem jó. Így is annyi boosterem van, hogy kb. sose fogom őket ellőni, 5x nem érdekel, mert majdnem minden ág ki van fejlesztve. A tankok sem túl vonzóak, akinek nagyon kell a Borat annak már van, az új orosz tank bár jónak néz ki, de kb. minek, mikor televagyunk szovjet közepes tankokkal. Az összes többi tank meg meh.

Amúgy meg ezek a reskinnelt prém tankok (Miel, Mars, Forest Spirit, Nomad stb.) elég gyatra próbálkozás a WG részéről, úgy összességében.

Ui.: az különösen vicces, hogy most korlátozza a WG a vásárolható ládák mennyiségét, amikor a lőtéri kutya sem veszi őket. :DDD Az kifejezetten nagy gyökérség, hogy nincs 50-es ládás csomag, van 25-ös, meg 300-as. :W Még ha lett volna 50-es vagy 60-as csomag akkor még el is gondolkodtam volna, hogy veszek egyet aztán lássuk milyen prém tankot dob. Vagy esetleg lenne reroll.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés