-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
2thletme2day
őstag
válasz
jano_77 #239533 üzenetére
Fent a küldetések menüpont alatt vannak a játékban teljesíthető küldetések.
Amúgy ez milyen kreténség már megint wargaming részéről, hogy prémium tanknál nem megy az extra választható (se legénységi, se szabad xp) booster ami az ünnepi szint után
Mila felett.
jano_77 #239536
Bejelölted mindkét barátot legjobb barátnak? Csak legjobb barát falujabol tudsz gyűjteni és naponta egyszer mindkét baráttól.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
Megy a dropos stream. [link]
-
2thletme2day
őstag
válasz
ImpersonatoR #239399 üzenetére
HO23SKILL4LTU
Ha minden igaz a streamerek lesznek a Mikulás segédjei és küldetéseket adnak majd.
-
2thletme2day
őstag
Tessék, vége a találgatásnak, hogy vajon mik lesznek a nagy dobozokban
Azok kedvéért akik nem akarják végignézni a videót
M47 Iron Arnie
BZ-176
Vipera
AMBT
Char Mle 75 (IX-es francia light)
Pz.Kpfw. 38H 735 (f)
M3 Light
Harry Hopkins I
Pz.Kpfw. KW I (r)
SU-2-122 (kétcsöves ötös td) -
2thletme2day
őstag
Hogy futhat egy ilyen a játékba már többször visszakerülő játékmód ilyen gyalázatosan szarul mint ahogyan a frontline? Lagtenger az egész, bugos a UI meg a tankok körvonalai etc...
Egyszerűen nem értem mit tudtak elszarni egy már bejáratott módon.. Biztosan nem hardver vagy internet probléma ami ezt okozza.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz
Jadro #239236 üzenetére
Az enyém ennél már csak bond cuccokkal lehetne sunnyogósabb de annyit szerintem nem hozna az a pár százalék, hogy megérjen 10k bondot. Most fejlesztett jutalom cuccok vannak rajta, cvs-el támogatva.
Minden évben van egy "jól megérdemelt jutalom" elnevezésű event amiben minél régebbi a regisztrációd, annál több és jobb cuccot tudsz megvenni tokenekből. Gondolom ilyenkor a depóban lenne egy olyan bolt ahol el tudod verni a tokeneket ha van. Ha nincs akkor a bolt sem jelenik meg.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz
Jadro #239234 üzenetére
Imádom én is azt a kis szutykot. Jó köröket lehet vele menni ha jó a csapat és persze te is tudsz helyezkedni. Ma mentem vele egy kört mert 3 ellenség felderítése volt a küldetés. Fjordos beültem a dzsumbujba a sziklás rész melletti tavacskánál és össze is jött 6,5k spot damage. Meg is nyertük a kört.
-
2thletme2day
őstag
válasz
phoenix1989 #239230 üzenetére
Nekem Sarah Connor volt az első tippem a női cipő miatt.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
Bónuszkód. Elvileg ez nem limites.
STRONGERTOGETHERNAEU
-16 hely a barakkba
-Garázs hely
-5db 5x-ös xp
-2x 50% xp booster
-2db 200% legénységi booster -
-
2thletme2day
őstag
Valaki tud bármit a focis tippelős eseményről? Nem látom mire fogadtam és nem látom a végeredmény után azt sem, hogy jóra raktam vagy sem. Valamint fogadni a bónuszkód aktiválásával lehetett jól sejtem? Egyáltalán nem lehet nyomon követni semmit ezzel kapcsolatosan.
-
2thletme2day
őstag
El sem hiszem. a Véghajrában Vas A-ból indultam ma és sikerült végre kiszakadnom bronz D-ből ahonnan már hetek óta megrekedtem és most elértem az ezüst szintet.Tényleg el se nem hiszem! De örülök mint majom a farkának. Mindehhez 637 csata kellett.
BP boltban csak a korábbi BP-ok skinjei elérhetőek. A Rino nem volt még battlepass core tank.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
Gyerekek. Ez az IKV 90 B az én elátkozott tankom. Egyszerűen ha azzal a tankkal megyek mindig vesztünk. A nyomorult 5x sazorzókat nem tudom ellőni naponta mert nem nyerünk vele én meg nem fogok 15-20 meccset végigszenvedni emiatt és el is megy a kedvem az egésztől. 40 meccs alatt 20 százalékos a WR-em vele.
Csak a mai nap eddigi 8 meccsből 1 db win. Ebből 6 meccsben a top 5-ben voltam ma. Elképesztő.
-
2thletme2day
őstag
válasz
jano_77 #239088 üzenetére
"Nagyjából képben vagyok az erőviszonyokkal..."
Ez azért segítség. Én egyáltalán nem vagyok tisztában az erőviszonyokkal. A tavalyi tippelgetés sem sikerült valami jól, ezért gondoltam valami olyan oldalra ami segíthet a témában mert rémlik, hogy mintha valaki tavaly említette volna, hogy egész jól bejöttek az eredmények valami harmadik oldal alapján.
-
2thletme2day
őstag
válasz
popey37 #238932 üzenetére
Az a szerver összeolvasztás blama volt. Tudom, elvileg EU3 és EU4 van fenntartva a RU szerverről migrált játekosoknak mégis mióta megtörtént azóta rengeteg a cirill betűs írás meg az olyan játékosok akik nevében van a klán nevében ott ficereg az UA. Tudom, szakaszba be lehet invelni őket de teljesen random emberek, nincsenek szakaszban senkivel.
-
2thletme2day
őstag
válasz
jano_77 #238888 üzenetére
Bronz D-ig viszonylag simán feljutottam de ott teljesen megrekedtem. Leülök játszani. Bronz D-ben kezdek de valahogy mindig úgy hagyom abba a játékot, hogy semmit nem haladtam és ugya úgy bronz D-ben vagyok. Vagy feljebb lépek és visszaesek, vagy lejjebb zuhaniok és onnan kapaszkodok vissza de egyszerűen nem tudok innen elszakadni...
-
2thletme2day
őstag
válasz
Gubu0101 #238864 üzenetére
LOL. Tényleg!
Azokat kérdezném akik már kiszabadultak bronz ligából, hogy milyen statisztikákkal sikerült? Közel 600 csata után egyszerűen nem tudok szabadulni bronz-ból. D és C között ugrálok. Arra vagyok kíváncsi, hogy én vagyok noob (ha igen, akkor mennyire) vagy csak szopat a játék a csapatokkal.
-
2thletme2day
őstag
Amúgy azt észrevettétek, hogy eltűnt teljesen a ranked mód a játékból? Amikor bejött az onslaught mód akkor a ranked mellett, kis ablakban mutatta az új játékmódot. Pár kisebb frissítés után viszont teljesen kikerült a ranked a játékmódok közül és most az onslaught díszeleg az eddigi helyén. Vajon teljesen elkaszálták a rankedet?
-
2thletme2day
őstag
Onslaught mód nálatok is szarabbul fut mint a normál random? Képes nehéz teljesen befagyni a játék 1-2 másodpercre majd minden megy tovább. Ezzel eddig csak ebben a módban találkoztam. A hardverek mindenre elégnek kellene lennie és elég is randomban.
-
2thletme2day
őstag
Kranvagn nerfről mi a vélemény? Egy dolgot leszámítva annyira nem számottevő szerintem a különbség a nerf előttihez képest. Az a 8km/h tolatási sebesség vicc. Konkrétan olyan kevés, hogy ha kitárazol utána védtelen vagy és tuti bekapsz 1-2 lövést mert annyira lassan tolat, hogy nem tudsz visszahúzódni időben. Nem gondoltam volna, hogy pont a tolatási sebesség miatt lesz ennyire szar...
-
2thletme2day
őstag
válasz
Argh! #238561 üzenetére
Tegnap nagyon jól haladtam. Sikerült vas D-ből feltornásznom magam bronz A-ba.. most azon görcsölök vagy 30 csata után, hogy vissza tudjak kapaszkodni bronz A-ba.
Legyen már meg az a 160 win!
Dobi 562 #238546
Nekem is az arany style jön be a legjobban az összes közül. De lehet nem lesz hozzá idegzetem, hogy felmásztak addig. De már a silver is nagyon jól néz ki szerintem.. -
2thletme2day
őstag
válasz
phoenix1989 #238485 üzenetére
Én Vas B-ből nem tudok tartósan elmozdulni. Valahogy mindig az a vége, hogy leülök játszani. Vas B-vel kezdek és 15-20 csata után ott tartok, hogy Vas B-ben vagyok még mindig. Persze előtte azért mozgok fel/le de a végeredmény már napok óta ugyanaz. Sokszor voltam Bronz D-ben meg C-ben is de mindig sikerül a Vas B-be visszakerülni. Csak legyen meg a 160 győzelem és én hozzá sem nyúlok ehhez a módhoz többet.
-
2thletme2day
őstag
válasz
Raysen623 #238452 üzenetére
A motorerőd lesz nagyobb.. Dinamikusabb lesz de ugyanannyi lesz a végsebesség. Jobban gyorsul, könnyebben megy fel dombra. Ennyi kb a gyakorlati különbség.
belaazallat
Az a legénységi skill csak akkor működik ha kevesebb mint a hp-s 10%-a maradt meg. De szerintem ennyit akkor sem dobna rajta, hogy lemenjen 8s-re a töltésidő.
Raidon
A megérzés használatához először be kell töltened. Másképp nem megy.Én egy ticketet nyitnék azért a supportnál és rákérdeznek arra mennyire legit ez..
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz
phoenix1989 #238381 üzenetére
Vas B-vel nyitottam és egy fain loose streak után nagy nehezen sikerült visszaküzdenem magam vas B-be. Nekem mára ennyi elég volt.
De legalább meglett a 80. win ma.
-
2thletme2day
őstag
válasz
phoenix1989 #238194 üzenetére
Igen. Kb minden második játékban valakinek repül a tornya.. Nem értem. Randomban szökőévente találkozni ilyennel itt meg szinte rendszeresen.
-
2thletme2day
őstag
Miért nem akar valaki capelni ebben az új gamemodeban? Ez az egyetlen feladat és sokan inkább elmennek a randomban megszokott helyekre ahelyett, hogy capelni mennek. Nem akarnak nyernmi? Akkor minek játszanak? Ha nem nyersz nincs semmilyen jutalom sem, zuhansz visszafelé és lehet, hogy csináltál a körben 5k damage-t senkit nem érdekel mert a statokhoz sem számolódik hozzá. Egyszerűen nem értem...
-
2thletme2day
őstag
Akinek nincs még meg Cobra parancsnokként az most megszerezheti a COBRAREVENGE kóddal.
Szerk.
Ha minden igaz akkor is aktiválható ha már megvan Cobra commander. De ezt megerősíteni nem tudom mert nekem eddig nem volt meg.
[ Szerkesztve ]
-
-
2thletme2day
őstag
válasz
popey37 #238102 üzenetére
Na ja, de nálad a képen látszott, hogy a nulladik skilled még nem volt kiválasztva. Ezért írtam azt amit írtam korábban.
zodo
Most is ingyen lehet majd bebúzni feltéve ha hetente begyűjtod a Twitch dropokat és megcsinálod a küldetéseket. Jelen állás szerint 100 tokent lehet majd gyűjteni összesen. De lehet ennél kicsit több ha esetleg lesz olyan stream (jellemzően clan war-os szokott ilyen lenni) amiből dropolhat extra tokeneket. Ha ez így lesz az azt jelenti, hogy 3 commandert tudsz behúzni ha az összes drop megvan.
-
2thletme2day
őstag
-
2thletme2day
őstag
válasz
popey37 #238096 üzenetére
Most választod ki a nulladik skillt.. Az összes létező skill közül amit a parancsnokod megtanulhat tudsz választani most egyet. Nyomj rá arra amit nulladiknak szeretnél. Ha olyat választász amit már megtanult a parancsnok akkor helyette választhatsz egy olyat amit még nem tud. Az összes olyan parancsnoknál amelyiknek van nulladik skillje ki kell majd válasza hogy mit szeretnél beállítani.
Amúgy mi értelme van a nulladik skillnek azon kívül, hogy pl az ötödik tanult skillhez csak a negyedikhez kellő pontmennyiseg szükséges? Van bármi jelentősége ezt leszámítva?
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz
Raysen623 #238053 üzenetére
A játék egyik alapmechanikája amit megkérdőjelezel. Nem véletlenül van lövés után külön camo érték is. Nem azt mondom, hogy hibátlan a spot rendszer de messze nem ez legnagyobb hibája a játéknak. Ismerve a játékmechanikát, szerintem rendben van a rendszer, de igen... Néha bugos.
Viktoár #238045
Szerintem meg az a cél mint randomban. Becapelni vagy megölni az ellent. Erre pedig pont jók a super heavyk. Beülsz a capbe és várod az ellent. Nekem az eddigi kb 10 csatam alatt Maussal volt a legtöbb sikerélményem. De persze pályafüggő ez a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz
Argh! #238005 üzenetére
A crew 2.0-t a népharag elsöpörte mert azzal tényleg pay to win lett volna a játék annyira beteg dolgokat művelt volna a tankokkal. Mondjuk az egyik, mindenkinek tetsző változtatás holnap fog bekerülni a játékba. 6. érzék alap lesz minden commander számára.
Amúgy miért akarod annyira a crew 2.0-t?
-
2thletme2day
őstag
A hihetetlen ostoba ellenséges csapat által rámruházott szerencsénél fogva, Kolobanov medál kiérdemeltetett!
A története annyi, hogy full egyedül sikerült becapelnem még mielőtt az ellenséges light odaérkezett volna. Közben fent a td dombon egy S51 ült, lent meg a skorpion g ilyesztgetett de szerencsére repesszel ki tudtam szedni. Vicces volt. Nem gondoltam volna, hogy sikerült a cap.
Mondjuk az ellenséges csapat chatjét megnéztem volna.
-
2thletme2day
őstag
válasz
Imilenni #237954 üzenetére
Én is kinyitottam, örültem is neki, de eddig értelmes kört nem sikerült vele mennem. Mondjuk annyira nem is erőltettem vele a játékot. A T27-et én is kinyitottam. Természetesen korábban már megvolt, becseréltem, erre most megint megvan. De ez már marad ugyanabból az okból mint #237959 Achill3uS -nak.
-
2thletme2day
őstag
válasz
Elit3Zotya #237943 üzenetére
A kis tiert megölik az artik sajnos. Lef, fv, M44 Mindegyik idegesítő meggymag köpködő... Amúgy én is szeretem a 6-7-es tiert ha nincs arty a csapatban.
-
2thletme2day
őstag
Wargaming menj haza, részeg vagy... [link]
Tud rá valaki valami épkézláb magyarázatot adni erre mi szükség volt?
A ranked minden volt csak nem rating alapú. Vagy legalábbis div 3 és 2-ben tuti nem. Átlag 5000-res értékelésű csapatot ellen úgy berakott 8000-9000-resek ellen mint a szél.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz
djfantom #237842 üzenetére
Próbáld ki ezt.
Zárd be a game centert majd törölt ki az "updates" mappát a játék könyvtárából. Ezután elvileg elindítva a game centert mennie kéne a frissítésnek.Referal programban nem akarsz részt venni ha tényleg több hónapja nem játszottál? Szívesen küldök linket.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz
phoenix1989 #237764 üzenetére
Én mákos vagyok. Beadta az első ingyen kulcsra az Emil 1951-et majd az utolsóra a vk75.01-et.
Amúgy szerintem nagyon könnyű ez az event. Talán könnyebb volt megszerezni a 3000 bondot mint az Art of Strategy-vel. Mondjuk ennyi elég is volt belőle.
-
2thletme2day
őstag
válasz
popey37 #237599 üzenetére
Nekem meg pont az ellenkezője a tapasztalatom. Eddig mentem 3-at waffentragerrel meg 5-öt harrierekkel. Mindhárom waffentrageres kört megnyertem ( bár volt egy elég necces, de az volt a legjobb játék) ellenben harrierekkel csak 1-szer sikerült nyerni az ötből. Úgy veszem észre, hogy sokan inkább csak a damage-e mennek és nem érdekli őket, hogy Ermelinda is ott van a pályán..
Amúgy idén is van olyan, hogy kulcs nélkül is beülhetsz a waffentragerbe ha elég szemfüles és gyors vagy?
-
2thletme2day
őstag
válasz
phoenix1989 #237557 üzenetére
A replay néha elég bugos tud lenni. Pl: Nem forog a torony meg a löveg, célzás közben szépen lassan elmozdul a célról a célkereszt de a valóságban meg sem mozdítod stb... Nem lehetséges, hogy te mást látsz mint amit a játékban az játékos? Lehet neki is szétesik annyira mint neked csak a replayben nem látod ezt. A többi meg RNG.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
Nálam közvetlenül az legutóbbi update után volt ilyen de szerencsére kiléptem a játékból, újraindítottam és azóta minden oké. Egyébként nemzetközi wot csoportokban van pár hasonló bejegyzés. Nem tudom lett-e megoldás nekik vagy sem... De egyértelműen az updeta kevert meg valamit.
-
2thletme2day
őstag
Másnál is játszhatatlan a játék a hatalmas ping miatt?
-
2thletme2day
őstag
-
2thletme2day
őstag
Októberi XP szüret kezdődik nemsokára 19 órától. 1,5x kredit és 2x-es xp szórzó minden játékra.
-
2thletme2day
őstag
válasz
joergie #237332 üzenetére
Ez szerintem nem a mystery event. Ez előre tudható volt, hogy lesz és a monthly rundown-os oldalon is külön menüpontot kapott a mystery event az olasz td-s küldetések második fordulója mellett. Szerintem csak simán nem indították el párhuzamosan ezzel. Vagy később lesz vagy nem lesz egyáltalán de ez tuti nem az.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz
jano_77 #237316 üzenetére
Nem vagyok pro játékos. Pályafutásom eddigi legtöbb damage-e 7,8k volt. Azóta sem sikerült ennyit vagy ehhez közelit összehozni. Akkor ilyen 4000 körüli wtr-es játékos voltam. Lehetséges, hogy mégsem én voltam, hanem valaki játszott helyettem amikor ez összejött? Simán lehetett szerintem, hogy minden klappolt neki és bemákolta.
-
2thletme2day
őstag
válasz
Raysen623 #237300 üzenetére
Játékosok tömege sír az artyk miatt, vagy hogy legalább max 1/csapat lehessen oldalanként mégsem történik semmi pedig ez jogos lenne. Te meg a tank sebességén vagy fennakadva holott nem extrém semmilyen szempontból. Sokkal inkább gond, hogy egy tier 8-as tanknak van tier 10-es szintű páncélja minden oldalon és ez ráadásul kaphat 6-os tankokat is ellenfélnek akik még oldalról sem biztos, hogy ne tudják ütni. Ez itt a probléma nem a sebesség.
-
2thletme2day
őstag
válasz
Viktoár #237294 üzenetére
Össze vissza egy játék alatt 4szer lehet ezt az utánégetőt használni. Figyeld meg sokan már a csata elején elnyomják majd és olyan mintha nem is lenne.
50-et megy több nehéztank is a játékban. Azoknál miért nem nehezményezted eddig? Miért pont ezeknél? De amúgy meg, hogy lesz a turbó módos 39-ből 50? Informáicó van róla vagy hasraütöttél mert hát miért nem lenne annyi? Korai a sírás. De szerintem az eddig kijött infók alapján nem veszélyes ez a rakétás dolog. Ajánlom Dezgamez videóját ha érdekel ez az új mechanizmus.
-
2thletme2day
őstag
Ez lenne az új ranked? Onslaught
-
2thletme2day
őstag
Van bármi infó az elvileg 16-an induló mystery eventről? Lesz egyáltalán valami?
-
2thletme2day
őstag
WoT tombola aranyért vagy prémium tankért. Nincs valami sok díj de hátha bejön valakinek valamelyik. [link]
-
2thletme2day
őstag
válasz
manu75 #237064 üzenetére
Nem csak golddal használható. Teljesen jó az alap is ha nem akarok a kreditet égetni viszont a prém hesh lőszer 480-as damage mellé 210mm-es átütés társul ami azért elég sokszor elég ahhoz, hogy beüsd az ellent. Nálam is csak 1-2 tárnyi alap lőszer van benne. Mindezt úgy, hogy amúgy nem nagyon használok goldot más tankokon.
Egyébként az a véleményem, hogy ebbe az irányba kéne elvinni a gold lőszereket. Oké... Legyen magasabb az átütése és kerüljön többé, de akkor legyen kisebb a gold lőszer damage-e. Valamit valamiért...
-
2thletme2day
őstag
válasz
joergie #237003 üzenetére
Úgy néz ki változott a program. Már az általad linkelt naptárban sem jelzik a mai napra a battlepass kezdetét és a játékban sincs híre hamva még. Fura is lett volna. Minden szezon előtt van legalább egy beharangozó/ teaser videó a következő passról. A 9-ről eddig ilyet még nem láttam.
-
2thletme2day
őstag
válasz
Barcelona95 #236999 üzenetére
Hivatalos infó nincs róla egyelőre. 1-2 héten belül várható.
-
2thletme2day
őstag
válasz
phoenix1989 #236918 üzenetére
Jelenleg ha lenne 100millióm az sem lenne elég szerintem. Sorakoznak a kifejlesztett tankok amik csak megvételre várnak credit hiányában.
-
2thletme2day
őstag
válasz
phoenix1989 #236910 üzenetére
Én, mivel állandóan csóró vagyok és ezért nem használok pótkaját!
-
2thletme2day
őstag
válasz
Gubu0101 #236870 üzenetére
Az alja simán átüthető szinte az összes játékban lévő tanknak. Kranvagn, Chieftain és hasonló reward tankok.. Akkor miért sír mindenkinek a szája, hogy op szar mind? Ez a megoldás. Ott az alja.. Azt kell lőni... Már ha látod ugye... Na és itt kezdődik a probléma ezzel a tankkal is.
-
2thletme2day
őstag
válasz
phoenix1989 #236776 üzenetére
Meg T95-re 3d style 5millió kreditért
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Ukrajnai háború
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- Elon Musk nem kér a TikTokból
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest