Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
2thletme2day
őstag
válasz jano_77 #239533 üzenetére
Fent a küldetések menüpont alatt vannak a játékban teljesíthető küldetések.
Amúgy ez milyen kreténség már megint wargaming részéről, hogy prémium tanknál nem megy az extra választható (se legénységi, se szabad xp) booster ami az ünnepi szint után
Mila felett.
jano_77 #239536
Bejelölted mindkét barátot legjobb barátnak? Csak legjobb barát falujabol tudsz gyűjteni és naponta egyszer mindkét baráttól.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz jano_77 #239538 üzenetére
Nekem itt mindig Millára vált át ha az "Ünnepi hadművelet kihívásra" nyomok. De Arnie küldetései csak akkor fognak menni ha teljesítetted az összeset Millától. Szóval most is azt csinálod. Lehet bugos kicsit. Én is csak úgy tudok visszaváltani Millára ha továbbnyomtam a nyilakkal Arnira ha újra rákattintok a "Ünnepi hadművelet kihívásra".
-
2thletme2day
őstag
válasz popey37 #239573 üzenetére
Nálam ezt nem így jelzi. Nálam a X-es szint a bibi, de az holnap meglesz talán. Milla és Arnie összes személyes küldetése megvan.
Amúgy szerintem ha azokra a küldetésekre gondolt volna amelyekből napi 1 db van akkor nálad az Arnies sem lehetne kész mert a napi Millás küldetések után fogja csak feloldani a 4db napi Arnies küldetést.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz Don Vittorio #239579 üzenetére
Igazi küldetések csak a napi küldetések amiket Milla ad a kihívások alatt.. Ezekétt kapod a ledvezményeket a tankokra. A többi csak kvázi vásárlás (mind Milla, mind Arnie személyes küldetés). Nyersanyagért cserébe tudsz szinteket venni. Gondolom ez a legjobb barátod jelölős és tőle alapanyag szerzős dolog a free to play játékosok miatt van, hogy ők is tudjanak haladni ha nem vettek nagy boxokat. Egyébként meg arra még figyelned kellene, hogy minden nap megsimogasd Chaffe-t mert ő is 50 nyersanyagot.
-
2thletme2day
őstag
válasz Don Vittorio #239586 üzenetére
Nem kell kölcsönösnek lennie a jelölésnek. Bejelölöd legjobb barátnak és beszeded tőle a cuccot a falujából.
Havert nagyon sokszor szopatja a twitch. Bontsd a kapcsolatot a wargaming accountod meg a twitch között majd linkeld be újra a wg accot. Az szokott segíteni. Amúgy érdekes mert nekem meg eddig egyszer sem volt gond ilyennel, nála meg szinte mindig.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz hulp01 #239599 üzenetére
Álítólag a stunolós arty lőszer nem csinál modulsebzést se legénységit vagy csak nagyon nagyon ritkán. Próbáld a nem stunolós repesz lőszerrel a 10-es artyval.
Viktoár# 239597
Ha bejön top of the tree-be végig darálom. Meg gondolom még sokan tolják majd vele rajtam kívül. Kíváncsi vagyok rá. Jobb mint a Maus?
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz Don Vittorio #239802 üzenetére
Tegnap nálam sem számolta a hivatalos WoT csatornán a tankmas dropot viszont cc csatornán a heti dropot meg igen. Akkor nem nálam volt a probléma ezek szerint. Vagy legalább is nem egyedi az eset.
-
2thletme2day
őstag
Lusta vagyok már visszakeresni kinél vetődött fel a belső modulos sebzéses küldetés de akkor szóbakerült a fulladás. Most sikerült megullasztanom egy BZ176-ot az IS3-al. Ezt látom a csata összegzőn.
Szóval ha belefolytasz valakit a vízbe a játék úgy veszi, hogy megsebesítetted az összes legénységi tagot.
-
2thletme2day
őstag
válasz Swinegod #239823 üzenetére
Ez most amúgy egy új trend kezdete lehet? A prém ammo a nagyobb átütés mellett nagyobb damage-et is ad?
h1mpi
Teljesen player függő a dolog. Ma a megfullasztott BZ-176-os sem tudott mit kezdeni az OP IS-3 ellen. De amúgy igen. Alapjáraton undorító az a tank. Még csak egy kupolája sincs. Bele kell mászni az arcába míg tölt és parancsnoki állást vagy toronygyűrűt lőni.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz Cseri0058 #239892 üzenetére
Én a boxokból származó aranyat a battle passok improved passainak megvételére fogom költeni.
Az elc egy kis piszok. Mocskos jó camoja van és elég jól fel lehet tornászni a látótávját is viszont az ágyú az tényleg borzalom rajta. Amúgy én imádom azt a tankot. Olyan fűpamacsokba el tudsz vele bújni, hogy csak leszel, hogy miért nem vették meg észre. Az összes random bokorban gyakorlatilag elfér. Mondjuk ez az ami miatt ilyen kis piszok. Bárhol lehet a pályán nem csak a mindenki által ismert spotbokrokban. Még a csereprogramban cseréltem be rá a patriotot de egy percig sem bántam. Küldetések többségéhez is tökéletes. Nem tudom ez mennyire szempont.
Az összes prémium tank ami bekerül a játékba előbb vagy utóbb megvehető lesz. Igaz a jobbak csak valódi pénzért. Az Iron Arnie szvsz fel éven belül.megveheto lesz ha arra fáj a fogad.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
-
2thletme2day
őstag
Nálatok működik a twitch rendesen? Úgy indult a dolog, hogy nem tudtam kiváltani egy dropot mert azt írta folyamatosan, hogy hiba a kiváltás közben. Gondoltam kijelentkezek majd újra vissza erre most azt kapom, hogy nem támogatott a böngésző amit használok. Chrome, edge mind benne van a támogatott böngészők listájában mégsem tudok bejelentkezni.
Más is tapasztalt ilyet?
-
2thletme2day
őstag
válasz kchryss #239960 üzenetére
Nálam sem ment végig a 10 token valamiért pedig hajnal 1-ig ment a stream. A szomorú az, hogy most azt írja, hogy már nem szerezhető meg a token. Pedig az ilyen kláncsatás eseményeknél eddig úgy ment a dolog, hogy akár még a második nap is be lehet szerezni az előző napi stream dropjait..
Az Arnie-s dologba meg tényleg menet közben nyúltak bele mert eddig nekem is jelezte a megszerezhető 2d style-t és Arnie-t parancsnoknak mostmeg már azt írja, hogy tavaly teljesítettem a küldetéseket. Egyre sunyibb a wargaming..
-
2thletme2day
őstag
-
2thletme2day
őstag
válasz csaba17 #239984 üzenetére
A tokenekrol külön nem kapsz értesítést mint pl egy fogyócikknél vagy 2d style-nál. Csak a depoban látod, hogy 15-el több tokened van. 100% biztos nem kaptad meg? Nekem most van 22 tokenem a mai 15-el együtt úgy, hogy az összes küldetést megcsináltam ami eddig volt és tegnap lemaradtam 10-ről a balfaszságuk miatt. Szóval ha minden igaz és minden megvan akkor 32 tokenednek kéne lennie. Mennyi van most és milyen dropokat néztél eddig?
Attól függ milyen dropot vársz.
A mai kláncsatás nem épül egymásra. Nem kell kivaltanod a már meglévő dropot ahhoz, hogy számolni kezdje a következőt. Tegnap elrontották de a mai már olyan volt mint az összes többi ezelőtt.A Twitch boltos dropok amik a heti küldetéseket és tokeneket adják viszont olyanok, hogy ki kell váltani ahhoz, hogy elkezdje számolni a következőt..
Jelenleg fut párhuzamosan mind a kettő azért kérdés, hogy milyen streamet néztél/ dropot vársz.
De amúgy chrome-hoz van bővítmény ami automatán behúzza az összes dropot ha megvan a szükséges idő így erre sem kell figyelni csak, hogy menjen a stream.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz tasiadam #240107 üzenetére
Ez nagyon durva túlzás. Az, hogy jön ki egy még az előzőnél is jobb tank nem jelenti azt, hogy a fél-1 éves vagy akár öregebb tankok már nem jók/ használhatatlanok és el kell őket adni. De ez a morál az ami miatt a wg fossa ki egymás után a túltolt prém tankjait.
Obj283 témához kapcsolódóan
Eddig a kb 15 tokenből egyetlen egyszer dobta be bérletre nekem. Haver a 4. beváltott tokenjével kapta meg örökbe.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
T55A HT12-es (pattintsd az életerőd háromszorosát) küldetést mi a bűbánatos isten haragjával csináljam meg? Próbálkozok VK100.01 P-vel de meglátják, hogy a mapon vagyok ás már töltik is a goldot. Ja meg az esetek 90%-ában bottom tier vagyok.
-
2thletme2day
őstag
válasz Hauptmann #240231 üzenetére
RTTS-el limitáld az fps-t a kívánt értékre. Nálam is úgy megy.. Igaz csak 100Hz de smoothabb nem is lehetne a játék. Rögtön észrevenni ha kimegy a gsync tartományból az FPS érték ha elfelejtem elindítani az RTTS-t. Darabosabb lesz az egész. Amúgy pont a napokban állítottam be, hogy induljon a windowsal szóval ilyen gondom már nem lesz vele többet.
Swinegod
705A még nincs meg sajnos. De rajta vagyok az ügyön.
-
2thletme2day
őstag
A VB-s 2d style-okat mikor kapjuk meg ha sikerült eredményt elérni? Bekerültem a top 1000-be. 693. vagyoka sorban.. Bár azt nem tudom, hogy azonos pontszámnál hogyan rangsorol...
Nektek, hogy sikerült a tippelgetés?
-
2thletme2day
őstag
válasz jano_77 #240274 üzenetére
4 fős legénység kell az összesben
Más...
AMD rewards-ról lehet kódot szerenzni ami a következőket adja. [link]
100 Pure Emerald
100 Rock Crystal
100 Warm Amber
100 Meteoric Iron
Five (5) battle missions х5 XP tokens for any tank in the game
x5 personal reserves +50% to battle XP, 1 hour -
2thletme2day
őstag
Ha ez mind bejön a játékba akkor az nem lesz piskóta
-
2thletme2day
őstag
válasz jano_77 #240322 üzenetére
Japán TD meg heavy ág jön. A blitzben már benn van ez a japán heavy ág már egy jó ideje. A legénységi résznél tetszik, hogy csak 100%-os legénységi tagokat lehet majd toborozni de remélem nem tolják túl a skilles dolgot mint a crew 2.0-nál. Meg, hogy egy legénység 3 tankra lesz tréningezhető, nemzeten belül.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz Viktoár #240331 üzenetére
Nem tudom tudsz-e róla de az átütés sem egy fix szám.. Az RNG-vel generálják azt is. Ugyanígy a távolsággal is veszítesz az átütésből. Nem értem ezeket a "wargaming belenyúl a játékba, hogy Vér Pistike többet fizessen". Nem látom ebből hogy profitálhatna a cég. Honnan tudja, a wargaming, hogy Vér Pistike ül a számítógép mögött és nem Átlag Jóska?
-
2thletme2day
őstag
válasz tasiadam #240353 üzenetére
Szerintem nem egy dologról beszélünk. El tudom képzelni, hogy a kiberbiztonsági szektorban vannak ilyen programok amik megmondják, hogy te használsz egy adott gépet vagy valaki más de most nem erről van szó. Szóval azt mondod, hogy van egy mintázat wargamingnél egyszer az olyan szar játékosokra akik hajlandóak pénzt áldozni a játékra ha kicsit kedvez nekik a játék és egy olyan azokra a szar játékosokra akik nem fognak pénzt költeni ezért nekik nem is kedvez? Mindenki aki egy kis pozitív visszacsatolás után költ a játékra ugyanolyan mintázatot produkál a kibertérben ami így szűrhető? Elég nehéz elhinni, hogy ezt ki lehet szűrni csupán a játékból.
-
2thletme2day
őstag
válasz h1mpi #240387 üzenetére
Én ennek az ellenkezőjét tapasztaltam már nem egyszer. A csata első perceiben ment a levesbe fele/kétharmad hp-m és a csapat is szarul állt.. Mondom ez bukó lesz. Aztán a kezdeti nagy hp veszteség miatt elkezdtem óvatosabban játszani és végül megnyerjük. Az eddigi legtöbb damage-es köröm az pont egy ilyen meccs volt ST-I-el.
Részemről a konteó téma lezárva. Nem hiszek benne. Ha valakinek az okoz megnyugvást, hogy azt mondja a saját teljesítménye a wargamingen múlik hát lelke rajta.
-
2thletme2day
őstag
válasz jano_77 #240456 üzenetére
Skill első BZ-176-os videója alá kommentelte a következőt valaki és szerintem teljesen igaza van.
"The fact that the comment section is 99% people saying they enjoy the tank just shows how broken it actually is. When it comes to other tanks like the Skoda T 56,bourrasque or skorpion opinions are really split and there are always people who don't like the armor,the speed,the gun etc. With this tank there's nothing not to like because it's absolutely busted,especially in equal or minus 1/2 mm.The fact that this tank can meet tier 6s like jackson,hellcat,nashorn etc instead of permanently tier 8+ is just mindblowing."
Amúgy most már engem is lehet amúgy utálni. Vettem 3 ládát mert gondoltam adok még esélyt maganak, hátha kiesik még valamelyik tank. Rögtön az elsőben benne volt ez a kínai csoda heavy.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
Így legyen ötösöm a lottón. A Millás kedvezményeket a VZ 55-ös ágra raktam erre a következő Top of the Tree egyik ága az lesz! A másik a német light.
Elvileg a Holiday ops után lesz egy meglepetés esemény amiről egyelőre annyit mondtak, hogy valami lesz. Talán lesz egy maraton vagy Black Market? Mire tippelnétek?
-
2thletme2day
őstag
Szóval egy maraton lesz a legutóbbihoz hasonlóan battle passos formában?! Lehet felkészíteni a 6-os tankokat az eventre.
De vajon mi lehet ez a jutalomtank?
Telekomosként, falun (mint előttem Gubu), 2 gigabites nettel nálam sincs probléma a pinggel. Elenyésző, talán 1-2 alkalom volt eddig a másfél éves WOT-os pályafutásom alatt az, hogy játszhatatlan vagy akár tartósan 100 feletti pingem lett volna a játékban. Napi szinten szátszom a játékkal.
Nincs olyan, hogy elit xp. Gyűjtöd tovább a harci xp-t mintha lenne még fejleszteni valód.
Szerk.
T32M lesz szerintem. [link]
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
Azok kedvéért mondom akiknek elkerülte a figyelmét volna a wargaming legújabb sunyisága. Ez a maraton más lesz mint a többi. Kilőtték az előzőnél használható módszert amivel gyorsítani tudsz a szakaszok teljesítésén ( 6-os tier pont grind ponthatár előttig) valamint nem lesz ingyen megszerezhető a prémium tank! Lassan két éve játszom de már ezalatt a rövid idő alatt is szemmel látható számomra, hogy milyen irányba terelgeti a wargaming a "free" játékát. Minden egyes új event tartalmaz valami új sunyiságot ami korábban nem volt.
Más.
Ok. Valaki jelent egy arty playert. Mi az ok/indok? Játszik, létezik, pont téged lő? Mivel lehet egy arty reportolni és mit ér el vele bárki? Engem is rohadtul idegesítenek amikor folyamatosan rám fókuszálnak de reportolni egy arty azért mert benne van a játékban és játszik vele valaki szerintem gyerekes és csak a reportoló fél értelmi szintjéről állít ki bizonyítványt vele.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz Carasc0 #240844 üzenetére
Attól függ. Mi miatt szeretnéd venni a ládákat? Ha az arany miatt akkor megérheti a 200 láda mert jórészt több aranyad lesz mintha a ládák árát egyből aranyat vennél.
Ha a tankok érdekelnek és amiatt szeretnéd szerintem ne vegyél egyszerre annyit. Vegyél mondjuk egy 80-as pakkot. Ha elégedett vagy a kihullott tankok mennyiségével akkor nem kell több ládát venned. Ha nem vagy elégedett vegyél még 80-at. Nekem összesen 92 ládából a 9-es lighton kívül kiesett az összes nyitható tank (kis tieresek is) és mellé összejött még kb 33k gold meg rengeteg prém nap.
-
2thletme2day
őstag
válasz jano_77 #240866 üzenetére
Nekem is van több mint fél millió de csak akkor használom ha valami nagyon nagyon szar grind. Azokon szerencsére már túlvagyok ( Panther II, TVP VTU és társai). Nem az ennek a játéknak a lényege szerintem, hogy minél előbb meglegyen az összes 10-es tank és rohanni kéne feléjük ész nélkül. Manapság amúgy sem olyan nyögvenyelős egy ág grindoloása mint régen volt.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz xAttilax #240929 üzenetére
Ezt az átlag felfogott sebzéses statisztikát hol lehet megnézni?
Egyébként jelenleg én is a pattintós küldetéssel szívok a T55A-nál. Bármivel próbálkozok nem megy. Már rengetegszer volt, hogy lepattintott lövés kellett volna a küldetéshez de nem megy. 705-el vicces volt. Egy meccs alatt 2 ellenek is belemásztam a képébe, hogy most aztán meglesz a küldetés. Az egyiket rövid időn belül kilőtték előlem a csapattársak a másiknál meg vagy egy percen keresztül néztünk farkasszemet egy Iron Arnieval. Mindkét esetben inkább nem lőttek de nem próbálták meg beütni én meg egyáltalán nem lőttem őket ekkor. Ezt mondom nem hiszem el. 20 lepattintott damage-en úszott el a küldetésem.
-
2thletme2day
őstag
9-es TNH-t ti melyik ágyúval használjátok? A tárassal vagy a simával? A kettő között azért elég nagy különbség van dpm-ben és a sima pontosabb is.. Viszont ugye van az a helyzet ahol a társas megoldás jobb lehet.
-
2thletme2day
őstag
válasz kchryss #240950 üzenetére
Nem olyan rég grindoltam ki mindkét tankra az xp-t ami az IS-3 után van. Nekem nagyon tetszett ez a tank. Csak mivel viszem tovább a legénységet ezért mostanában nem játszom vele. Ezért lesz mondjuk jó a legénységes újítás, hogy egy legénység 3 tankra lesz jó. Van pár tank amit csak azért nem játszom mert nincs már benne legénység mert vittem tovább.
A vz55-nél van 200 damage különbség dpm-ben. Az szinte semmi. Ennél a TNH-nál 500 ( több mint egy lövés) és mellé még az ágyú szarab karakterisztikája is társul a tárashoz.
-
2thletme2day
őstag
Van valami ajánló, hogy a leárazásokat milyen tankra érdemes rakni, hogy pofittal tudjam eladni a kis tiereket de az istennek sem találom a linket. Valaki tud ebben segíteni?
-
2thletme2day
őstag
válasz kchryss #241046 üzenetére
Oda zért kell a jó látótáv meg a CVS ami a mozgó járművek camojából csíp még le. Az a rész eléggé spotkör szélén van még nagy látótávnál is. Ha nincs CVS a lighton és nincs extrém nagy látótávja akkor simán lehet, hogy nem spotol semmit ott. Mivel vannak látótávot növelő skillek is ezért igazából mindkettő lehet a probléma forrása.
#241047kchryss
Ha a nerf előtt játszottál vele utoljára akkor lehet azért volt ez a nagy ugrás mert a nagy többség a nerf után nem tudja azt a szintet hozni vele mint előtte. -
2thletme2day
őstag
válasz Baltazár123 #241403 üzenetére
Milyen szerverre adott neked ilyet mert EU-n híre hamva sincs még ezeknek korábban olvastam, hogy valami technikai hiba miatt nem 20-án indul a küldetés sorozat amiből szerezni lehet az alkatrészeket a fejlesztéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- nVidia tulajok OFF topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Horizon: Zero Dawn
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest