Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atis123
tag
válasz
Kakumix
üzenetére
Egyszer már dobtam el és nem emlékszem volt-e lehetőség Cancelre (illik ilyenkor). És ráadásul úgy olvastam, hogy most van ilyen akció, de most utána néztem megint és sajnos nincsen.
Még annyit, hogy az utolsó skillből vesztesz, akkor is, ha az 100% vagy csak ha éppen fejleszted?Szerk.: Közben megnéztem a 92%-ból buknék 5%-ot, úgyhogy inkább megvárom a 100%-ot ebből is mert nagyon nem mindegy hogy a végéből bukok 5%-ot vagy az elejéből a másiknak....
-
Kakumix
senior tag
válasz
Kakumix
üzenetére
A válasz kicsit félrevezető lehet, mert nem a táblázatban szereplő százalékos értékeket bukod a képesség eldobásával/cserélésével, hanem a megszerzett XP-k 20-10-0%-át. 80%-os váltást írtam, de az előzőleg leírtak szerint 99%-nál még rosszabb, ha váltasz.
A legénység képzéséről, perk-ekről, skill-ekről a linken találsz egy kis összefoglalást.Angel1981: mivel a XP-s képlet ismert, így táblázatkezelőben lehúzni a képletet majd jobbra is elhúzni nem nagy dolog én azon csodálkozom, hogy megállt a nyolcadik képességnél. Van 4 legénységem, ami már a második képességet fejleszti és nem hiszem, hogy fogok én addig játszani ezzel a játékkal, hogy legyen 4 képességes bármelyik is

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még annyit, hogy az utolsó skillből vesztesz, akkor is, ha az 100% vagy csak ha éppen fejleszted?