Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolli
aktív tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Megvan a gond.
Win8.1 a gond.
win7 alatt megpróbáltam, fullhd-ban medium felbontással 50 fps
-
Rolli
aktív tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
nézd meg légyszíves,ha átteszed az nvida kártyára,akkor átvált az ikon is?
sajnos nem,még mindig 25 fps max.
ennek a kártyának olyan 80-90 fps-t tudnia kellene simán
De szerintem az inteles kártyával fut.
Lehet a win8.1 a baja.. -
Rolli
aktív tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
a physx beállításoknál neked a gt525-öt használja?
azt nem tudom átállítani sajnos,nem engedélyezi
-
Rolli
aktív tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
akkor szerintem tuti a prociba integrált kártyával megy

-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Te amúgy hova tűntél? Nem kellett a tank?

-
SoulReaver
veterán
válasz
Patrick76496
üzenetére
Iron crosshair
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Patrick76496
üzenetére
Nem olvasom az Off topicot rendszeresen, nem tudom, miről van ott rendszerint szó. Csak azt láttam, hogy az én kis letisztult, puritán kezelőfelületemhez képest nálad minden kinnvan, egy F-16-os pilóta nem kap ennyi infót a környezetről, mint Te.

Kb. ezek miatt jobb a Comet szerintem is. -10 km/h, cserébe sokkal jobb torony, jobb ágyúsüllyedés, jobb ágyú, kevésbé modulsérülékeny. Jobban bejött.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Ilyen tank kezelőket hol lehet beszerezni?

-
Bad Pritt
félisten
válasz
Patrick76496
üzenetére
Szép meccs volt, külön tetszett, hogy nem voltál türelmetlen.

Némi kritikával élnék, de ez egyéni preferencia elsősorban: szerintem túl sokat takarsz ki a képből nevekkel, ikonokkal, a felbontásod sem túl magas, ez lehet, hogy néha zavaró lehet. A motorhangjaid csikorgatják a dobhártyámat, de ez szerintem csak emgszokás kérdése, meg talán ha kevesebb modod lenne, akkor ki tudnál még pár fps-t csikarni a gépből, viszont a hatodik érzék hangod nagyon vicces, szakadtam, mikor először meghallottam.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Patrick76496
üzenetére
e) Venti + Álcaháló + Csigaszem.
Pont az E25-re pazarlás a töltésgyorsító, mert amúgy is 2,xx alatt tölt.
Persze ez attól függ, mennyire szeretsz sunyulni. Nekem volt fent Repeszpáncél + Rugó is anno...
-
Angel1981
veterán
válasz
Patrick76496
üzenetére
c) Álcaháló + Csigaszem
Nekem úgy van, és szerintem hatékony.
-
uniqm1
tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Megerősítem az előttem írtakat, álcaháló + periszkóp az ideális. Messziről kell vele sniperkedni, gyakran vadásznak rá és közelről könnyű célpont. Mondjuk lőttem már ki vele úgy tankot, hogy beleszaladtam az elejébe és az alacsony lövegkitérítetősége miatt nem tudott velem mit kezdeni (pl TOG volt ilyen) én meg szépen kifiléztem, de azért ez ritka. Amúgy próbáltam a ventit is a csigaszem helyett, de inkább visszatértem az utóbbihoz, az jobban bevált.
-
törölt tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Csigaszem álcaháló venti trióval nyomtam le majd 500 csatát. Bevált.
Paypal - Nekem maestro kártyám van.
Csináltam egy paypal accot, és utána tudtam vele fizetni. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Patrick76496
üzenetére
Álcaháló+csigaszem. Elég nagy az oldalirányú kitéríthetőség, úgyhogy az jól jöhet, álcahálóval pedig maximalizálni lehet az álcát, gyakorlatilag tlejes klingon cloak lesz a tankon. Nélküle is elég jó az álcája, de hálóval érzékelhetően jobb.
Én még csokit tettem bele tűzoltó helyett, egyszer gyulladt ki 300 meccs alatt, ott mondjuk a Pool medálom bánta, de sebaj.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Patrick76496
üzenetére
Pont ez mutatja meg, hogy mennyi az annyi. Meccs közben látod, hogy mennyi hp-d maradt a végén, a többit meg leírja oda, így lehet látni, hogy mennyire ffektív a páncélod vagy épp, hogy mennyire használod jól.
Gondolok itt arra, hogy a régi rendszerben egy Mausnál a 4000 jelentheti azt is, hogy max hp-n végigment és felfogott 4000-et, vagy azt, hogy alig úszta meg és sikerült a 150 tonna páncéllal felfognia 1000 sebzést... -
fradi81
veterán
válasz
Patrick76496
üzenetére
Egyesével rakd fel a modokat és kiderül

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Patrick76496
üzenetére
Tuti, hogy nem. Eleve irreális statok vannak beállítva. 600mm-es mortárnak 0.7-es szórás? 2mp célzás? Kicsit se OP...

Eladni nem lehet, tankász nincs vele, mert XP-t se kapsz, talán a 100-as parancsnokot ki lehet menteni belőle.
-
PaJa1
őstag
válasz
Patrick76496
üzenetére
A plecsnu szerint 3an bucsuzik
-
Djuree
félisten
válasz
Patrick76496
üzenetére
t1be biztos nem...
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Nagyon remélem.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Patrick76496
üzenetére
Szerintem első körben az irányítást akarják finomhangolni és tabletre könnyebb megírni, onnan meg lefele telefonra. Az se biztos, hogy telefonon elérhető lesz, Androidon is lehet nyomni táblagép korlátozást... aztán már csak a WG-n múlik, hogy ingame fel tudja-e ismerni mondjuk egy Xperia M-re telepített apk-t.
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Closed beta
Szóval nem az a lényeg, hogy minél több ember tolja. Amúgy meg örülj neki, hogy csak regisztrálni kell, hozzá, mert manapság az a menő, hogy fizetni kell csak azért, hogy bejuthass a closed betába. -
Pete55555
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Azért iPad-re van 1-2 jó grafikájú játék. Namost azok után a user meglátja ezt a f*st, eldobja az iPadot a fenébe...
-
Djuree
félisten
válasz
Patrick76496
üzenetére
jelentkeztem!

3x annyinak? 10x annyinak kb.
remélem lesz vmi jutalom a zárt bétázóknak. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Patrick76496
üzenetére
Tesztelésnek elég az Apple, sőt, ezek csak iPadek.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Patrick76496
üzenetére
Most regeltem fel a sok nihonjin miatt, stabil 400-as ping és Panther volt az oktató tank.
Amúgy Shermanok: Firefly van a játékban?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Patrick76496
üzenetére
Ez a francia heavy ág abból jó, hogy stockként is királyak a tankok. Pl. 50 120-al megvolt egy M103 egy tárból a 100-as ágyúval, akkor mondtam azt, hogy át se rakom a nagy ágyút, azzal ilyet nem lehet.

-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
A magyar játékostársadalom mindig is képes volt szórakoztató egyéneket kitermelni magából.

(#46287) myckey: De még mint egy pakli kártya.
Inkább azt néznétek mennyi spiritusz szorult belé, pedig még csak nem is lelkes újonc! A gyűlölet áthatja a topikot! -
Mister_X
nagyúr
válasz
Patrick76496
üzenetére
Sosem ment 120 fölé, 100 volt a nagyátlag. 3G-n kell hagyni, WiFi adapter mellé rakni, és semmi mást nem szabad netre engedni, csak a WoT-ot. És vajsima.
-
diegho
nagyúr
válasz
Patrick76496
üzenetére
Az új se lett jobb. Teljesen feleslegesen resetelte.
-
Angel1981
veterán
válasz
Patrick76496
üzenetére
Én a Matilda BP-t vettem meg, mert szimpatikusabb volt az ágyúja.
11 csatám van vele - ebből 10 nyertes
- plusz első osztály.
Szerintem jó vas, csak szokatlan dolog, hogy gyorsabban tölt mint céloz (mindezt célzásgyorsítóval), és hiába van már betöltve, kicsit várni kell, különben valszeg félremegy.
Szintjéhez képest a kreditet nagyon jól hozza, szerintem ezért drágább kicsivel a másik Matildánál. -
stork13
aktív tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Én a BP-t vettem meg, még csak 2 csata ment le velük, de eddig tetszik.
Jó átütés, majdnem heavy-nyi HP, borzalmasan nagy ROF (mint a Type T-34) és majdnem 2k DPM T5-ben. Viszonylag ismeretlen, nem ismerik és nem veszik komolyan. Aztán már késő...
Cserébe borzalmasan lassú. -
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Én megveszem mind a kettőt. Ha gondolod majd késő du. tolhatjuk őket, meg a valentine-t. Meg nekem kellene húzni az IS2-t is.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Patrick76496
üzenetére
Én nem érzem azt, hogy sokkal könnyebb lenne modok nélkül, látótávokat, ágyúkat tudom már fejből, Locastan minimap kell és kész. Azt, hogy ki milyen játékos az első percben lehet látni, a hangmod meg eszi az fps-em azért nincs, célzómod meg csak a töltésidő miatt kellett, de már a gyári is mutatja szal megvagyok nélküle.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
Patrick76496
üzenetére
Egy modom van, a bat barlang garázsnak.

Amúgy teljesen jó ez így is, Jimbo nem kell, mert már a gyári is kiírja mennyi van vissza, xvm-et csak kis dieig használtam de idegesített. Locastan minimapot használok megint, de arról is leszoktam jó fél évre. Nem igazán érzem szükségét már modoknak, el lehet hülyéskedni nélkülük is.
-
uniqm1
tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Nálam nem nőtt az FPS, sőt.... stabilan 6-8 között van, amivel gyakorlatilag játszhatatlan, max. artyra jó. A 8.10. alatt sem volt túl acélos, de legalább 10-15 megvolt kb, amivel azért már el lehetett lenni. Főleg az effektek kikapcsolása után, meg tömörített textúrával. (Laptopról van szó valami szutyok GMA chippel, szóval gépfejlesztés kizárva sajna)
Úgyhogy ha valaki ráakad esetleg a 8.11-es Wot tweakerre és/vagy tömörített textúra csomagra, az dobhatna egy linket. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Patrick76496
üzenetére
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Patrick76496
üzenetére
Pont ott írtam, hogy tudom, mire való, egyetemen is van egy kiállított T-72-es, annak is van rönkje, épp csak ritka szarul néz ki tőle most szerencsétlen T-54.

-
Q.R.
csendes tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Levetem magam a küszöbről

[Há' ezt kell csinálni-e!!??? Szétverem a tankot!!! BEJAAAAAA!!!!!!!!!]
-
Szepi1979
senior tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
A testserver lényege nem az hogy ott derüljenek ki a hibák amiket kijavítanak mielőtt kiadnák? Így nem sok értelme van...
-
jahrn
senior tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Hogyne, keress meg ha fennvagyok.
Teszt szeron komolyabban bejartam az uj palyat, de ami fontosabb hogy az atdolgozottakat is. A live peccs utan szerintem hetekig lesznek ilyen osszevissza kolbaszolo jatekosok Redshire-n aki majd nem tudjak h most akkor mi is van es mit is kene csinalni, es kulonbenis most hol kempeljunk a bazishoz minel kozelebb

De ami az igazi moka volt, nyomattam a t10 TD-ket.Priceless:
Amugy nekem a nerfelt Foch 155 is tetszett, bar szivesen kiprobalnek egy auto loader nelkuli verziot is belole.
-
myckey
veterán
válasz
Patrick76496
üzenetére
szerintem a -300 HP is sokat nyom a latba .
illetve én pont fordítva éreztem a mozgékonyságát....a mostani Tigrincsel jobban tudok mozogni
meg a célzási idő/pontosság amit ugye együtt szoktak emlegetni mint negatívum (tudom hogy papíron ha ráfókuszál jó a pontossága)
illetve még a SideScraper lehet megemlíteni Német oldalra + baígy hirtelen még ennyi jutott eszembe
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amfiton
első körben fullozd ki,de minimum középső löveg legyen meg
utána a mozgékonyságát segítő modulok kerüljenek fel
na ha kész a tank,akkor meg ilyen med/hevi stílusban kell vele játszani,MM beosztástól függően
ha veszélyesebb a terep,akkor élni kell a sniperkedés lehetőségével -
marked one94
őstag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Nincs nagy hibája csak a többi t7es heavy jobb nála.

-
jano_77
nagyúr
válasz
Patrick76496
üzenetére
Szerintem a fenti részről lehet oda feljutni, max ha nem önerőből, akkor feltolva vki által.
Most nézem, hogy HUNS2-es vagy!? Üdvözlöm VaZo-t!
-
jano_77
nagyúr
válasz
Patrick76496
üzenetére
Videó későbbi részében megkapod a választ, mert lehet látni, hol is ment fel.
(#41965) Angel1981: nem csak a második nyert csatáért jár dupla XP? Minden megnyertre?!? Az tényleg baba lenne, hogy az első győztesért 3x, minden további győzelemért dupla XP....hmmm fincsi lenne, de biztos így van?

(#41979) HáGé: FV TD oda tette magát keményen!
(#41984) Djuree: tetszik mikor vki elkezdi mesélni, hogy az enemy lejött a hegyről, meg elbújt az épület mögé, stb...de MELYIK PÁLYÁN ember?!? Vagy ennyiből, hogy lejött a hegyről, már tudni kellene....akkor van még mit tanulnom ebben a játékban.

-
marked one94
őstag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Inkább az a kérdés mi nem.
-
nyunyu
félisten
válasz
Patrick76496
üzenetére
Ez a könnyített legénységátképzés is +1, de a pakoláson javíthatnának (csak olyat legénységet rakhatsz bele a tankba, amivel ment már csatát..).
Ez miben tud tobbet, mint az XVM eddigi jobb klikkre elojovo, aktualis tank/azonos tankosztaly/legjobb legenyseg betoltese opcioi?
Amikkel kb. 3 katt volt betenni egy prem tankba a legenyseget, majd ujjabb harom visszarakni az eredeti helyere?
sorry, most nincs elottem az otthoni gepem
-
scyllarus
veterán
válasz
Patrick76496
üzenetére
SU-100 megvan, az marad is, pedig mind2 utódja ki van már fejlesztve.
Most mi a helyzet lag ügyben? Kellene még 5 kill, du abbahagytam, most folytatnám, érdemes? Tegnap este botrány, ami volt.
T-28 téma: azzal lőttem az első Top Gunomat, igaz, akkor még megvolt a nagy ágyúja, amit azóta elvettek tőle. Akkor el is adtam.. -
Gyuri27
félisten
válasz
Patrick76496
üzenetére
Su85b állat vagy stug, hetzer (nagy puskával).
-
Scheff
tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Én már 3 tier 8 prémium tankot nyertem, szóval érdemes nézni.
-
emre
veterán
válasz
Patrick76496
üzenetére
A su-85 már régóta nem fun, a su-100 meg határeset. IS-6 akciókor használtam is egy keveset. Megvan mindegyik.
-
szalai56
senior tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Én megtartottam a SU100-t. Miért kérded?
-
joergie
őstag
válasz
Patrick76496
üzenetére
engem beengedett(24k csatás acc), nem rak sorba, csak simán próbálkozni kell. ctrl-c ctrl-v-vel raktam be a jelszót. de ne akard, 150ms a ping mindkét szerveren, játszhatatlan. nem is nagyon láttam eu-s emberkét.
voltam egy redshire-on, hát azt keresztbe kasul megfordították, a régit el lehet felejteni, mostmár nem a folyó a választóvonal.
modok: egyet sikerült berakni, a paintball mod-ot, ami működött, többivel kivágott rögtön launcher után. ami nagyon hiányzik az a max zoom, bár 150ms pinggel tökmindegy, még célozni se lehet.
mod: most mines-on speciel lement 60-80ra arttyval
-
SoulReaver
veterán
válasz
Patrick76496
üzenetére
Na és a waffen tróger e-100 tornyán hol van olyan pont amit nem üt át az object 268? Tegnap nagy vagányan tornyon lövöm, és pattint... Na mondom nem gyenge...
-
Zeratul
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Tévedsz, sajna az FPS igenis összefügg a nettel. Mikor beesik az FPS minden előzmény nélkül akkor a GPU terhelés is leesik vele, a ping ellenben felszalad. Mikor jobb a pingem az FPSem is jobb ugyanazon pályán ugyanazon szituban.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Patrick76496
üzenetére
Én értem, h van löveg pajzs, de ha szembe néz velem, én is vele, úgy lövöm meg 303 alap lőszer, +-25% esély, de akkor is ütnie kellett volna... meg kb 1 méterről, ez a valóságban levitte volna a tornyát is...
smisa: Még gyűjtöm a pénzt

-
Antonius1978
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Hat a kezdok es haladok kozott (a lejatszott csatak szamara ertem) nyilvanvaloan nagy kulonbseg van, ez teny.
De nekem is van olyan tankom, amivel sokat mentem, tehat a legenysege mondjuk 270%-os (egyelore eggyel sem ertem el a 300%-ot, mert tul sok agat huztam), es azzal mar nem vagyok akkora nagy hatranyban mondjuk azzal szemben, akinek meg 320%-os vagy tobb.A texturakat nem probaltam ki, sem a Wot Tweakert, mert untam utannanezni, hogy hogyan kell telepiteni oket.
En el is hiszem, hogy az FPS nem a nettel van kapcsolatban, de valami keves osszefugges csak kell legyen, mert pl megy 60al a ping, celzo nezetben meg felugrik 200-ra, es kozben ping vesztes is van, szoval az adat is szaggatva jo, gondolom ezert szaggat be, mert egyszeruen vagy nem kap bizonyos infot olyankor, vagy pedig a kihagyas miatt egyszerre kapja es azt nem birja a proci meg a kartya feldolgozni... -
emre
veterán
válasz
Patrick76496
üzenetére
Nekem nem túl régen fenn volt a bohóc skin. Az új gépek bejövetelekor nem rossz dolog, és ha nem lett volna sose jut eszembe hogy az is8-at amivel épp keringőztem a tornyán ammorackeljem. De az egyik kanyar után feltünt lőszer ikon és nem sokkal utána el is pukkant majd 1000hp-ról.
-
Midway
senior tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Beültetném a programozót abba a tankba ilyenkor és megmondanám neki, ha benne vagy az első 10-be maradsz , ha nem akkor repülsz!
-
Antonius1978
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Nos, hat ez termeszetesen igy van, akinek nagyon jo, vagy extra statja van tuti mindenki hasznalja, esetleg 1-2 kivetel, errol Diegho tudna tobbet mondani esetleg.
Nagyon jo dolog, mint mondtam, egyszer en is feltettem Emre pakkjat.Latod a latotavot, megdermednek a terkepen az utoljara latott tankok stb stb.Igy gondolom nem olyan nehez lehozni csatakat, foleg azoknak akik a jatek megjelenese ota premiumjuk van, es 4-5x legenyseg van minden egyes tankjukon, es neadjisten OP-nak kikialtott tankokkal is jatszanak.Es esetleg bohoc-skint is hasznalnak, amivel anelkul hogy meg kellene jegyezzek fejbol, le tudjak seriteni az ellenseges tank moduljait.
Az ilyesmi egyszeruen nem tisztesseges, velem is volt ra pelda, hogy egy messzebb lato tankkal lottem egy KV1S tankot, es utanna panaszolta, hogy konnyu akinek jo legenysege van meg jo felszerelese es egyet is ertettem vele.Csak azert nem hatodtam meg konnyekig, mert amikor en kezdtem a jatekot, akkor velem is ugyanez volt a helyzet, es senki sem kegyelmezett nekem sem.
A bohoc skin hasznalokat en pl azonnal vegleg tiltanam a jatekbol, ezek a + tajekoztatos dolgok megengedettek lennenek, de beleepitve a jatekba, hogy mindenki hasznalhassa.Most sem tudja mindenki hasznalni, mert pl szarabb a procija, vagy keves a memoriaja stb-stb.
Az XVM hasznalatahoz annyit fuznek hozza, hogy jo dolog is, meg nem is.Jo ha latod hogy melyik a veszelyes ellenfel, de rossz ha latod a tomeny pirossagot a sajat soraitokban, meg a nyeres % merot.
Lehet mar nem ugy jatszol, mintha nem latnad.
Kb 1-1,5 eve McRay-el szakaszoztunk es emlitette hogy milyen sok a piros nalunk, a tuloldalon meg zoldek lilak, meg mindenfele szin.Mondom ez engem nem hat meg, es a csoda meg is tortent, hala a piroskaknak, 15:5-re gyoztuk le a jobb csapatot.
Naszoval, tomoren ennyi a velemenyem ezekrol a dolgokrol.UI : azert is irtam, hogy noob, mert ha ezeket nem tudod majd hasznalni, lehet esik majd a teljesitmenyed...(mondjuk nem biztos).Nekem sem esni, sem noni nem fog erosen, en megrekedtem egy szinten

-
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496
üzenetére
Ha megnézed a Wiki-n lévő képletet, 0,5-ös szorzó van akkor,, ha 0%-os az átlag camo skill-értéked. Ha az átlag 100%, akkor ez a szorzó 0,875-re megy fel, ergo 37,5%-os többleted van. Ez a maximumális ~50%(nem fogja elérni soha az 50%-ot) akkor lehet, ha BiA, venti,+prémium kiegészítők(csoki, kóla, stb.) is vannak, mert a 3 alap skill-re (szerelés, tűzoltás, álca) ezeknek is hatása van.
-
szbalogh
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Akkor itt van.
camoFactor = baseCamo * (0.00375 * camoSkill + 0.5) * camoAtShot + camoPattern + camoNet + environmentCamo
Ha kiszámolod ennyi %-ot kapsz:
57,142857142857142857142857142857
Kielégítettelek?De ez csak egy kis része annak, hogy észre vesznek-e vagy sem.
Chris: Végre lesz 5-ös tank az új accountomon
Matilda IV -
Antonius1978
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Most megtanulsz anelkul jatszani, noob
En soha nem hasznaltam semmi ilyen dolgot, egyszer probaltam Emre pakkjat, de nagyon elqurta az FPS-t igy le is szedtem nyomban.Egyeduli ami van, az a magyar duma, mert unom az angol vartyogast. -
diegho
nagyúr
válasz
Patrick76496
üzenetére
Medium tankkal nem sebzésre játszok, hanem hasznosságra, abban meg mint látod...
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Patrick76496
üzenetére
TS-en csak bemegyek hallgatózni popcornnal, hátha balhé van, de sajna akkorsem volt
-
vhw
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Hasonlítsd össze a normál Su 152-vel; jobb mozgékonyság, jobb páncélzat, ~ugyanaz az ágyú (122-esnél maradva), hasonló rof stb.
Hátrányok hozzá képest?Mindezt egy premium tank tudja, aminek elvileg rendelkeznie kéne valamilyen szembetűnő defekttel normál társaihoz képest.
Nincs ilyen TD-m, csak pár csata erejéig próbáltam ki anno tesztszerveren. Teljesen jól használható, mondhatni "kompromisszum-mentes" premium tank (nem válalsz vele nagyobb kompromisszumot, mint egy normál kifejleszthető megfelelőjével). Ilyenekből azért elég kevés van manapság.
Ha a 152 "kiegyensúlyozott", akkor egy javított változata milyen?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Patrick76496
üzenetére
Ma találkoztunk egyik meccsben és mondtam, hogy ismerős a neved. Rájöttem, hogy nem is a HHR ts-ről vagy ismerős elsősorban, hanem innen.

-
dfsz34
őstag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Sniperkedni a SU-val? Nem arra tervezték...
Egyébként lehet vele azt is, csak előre kell gondolkodni, hogy hol lesz az ellenfél 3-5 másodperc múlva, hogy teljesen beszűkült célkereszt várja.
Ha kicsit nyugisabb csatára vágyok és kell a kredit is, akkor simán lehet vele sniperkedni, persze kell gyakorlat hozzá, de az elvárt sebzést meglövöm vele úgy is, de olyankor kell türelem és ha nem célzott be teljesen, akkor nem lövök (mint a francia ágyúknál is tenni kell), inkább követem az ellenfelet.
Én rádobtam a bino-t plusz parancsnoknak látásjavítást és így már kb 420m-ig ellát. Optikát azért nem raktam rá, mert ahogy írod kicsi az alap látótáv és csak a bino javít rajta érdemben. Már sok csatát eldöntött, hogy én láttam az ellenfelet és ők meg csak nagyjából sejtették, hogy hol vagyok.
Nyilván van sok hátránya, pl a kitérítés, de azért harci TD, tessék vele belemászni az ellenfél oldalába meg hátába, de nagyon közelről mehet az ellenfél első gyenge pontjának lövése is. Az eleje meglepően jól pattint, csak riszálni kell töltés közben vagy ha van valami domb féleség akkor bedönteni szögbe, de ha csak simán kiáll az ember akkor is sokan a löveget akarják lőni és pont ott pattint a legjobban.
Nem ide tartozik, de sosem értem ezt állandó löveg lövési őrületet. Minden noob meg nem noob az összes tankomon állandóan a lövegpajzsot akarja belőni. Van amelyiken lehet, de van amelyiken csak nagy szerencsével tudják a löveget kiütni egyáltalán, amit kijavítok és kapja a puszit, de akkor is lövik. Szerintem az autoaim viszi oda lövést, nagyjából középre, másra nem tudok gondolni, mert sokszor egy baromság azt lőni.
Nagyon durván fo.sa a kreditet a su, csak tényleg ami érzékelhető hátránya, hogy drága a lőszer. Csak és kizárólag ez az oka, hogy a nettó kredithozam általában alacsonyabb kicsit, mint pl az e25 esetében.
Megkockáztatom, hogy jobb TD, mint a jpanther, de a su152-nél egészen biztosan, azaz a hetes tier legjobban használható, leguniverzálisabb TD-je, pont érdekes dolog, hogy prém tank.
Tényleg érdemes megtanulni használni, nem mondanám, ha nem így lenne. Ha sz.r egy tank, akkor megmondom, hogy sz.r, de ez nem az, sőt egy egészen kíváló, univerzális és egészen elképesztően jó csatákat mentem vele. A top xp-m 2676 is ezzel volt, amikor sikerült az ellenfelet szinte egyedül ledarálni vele. Amkor voltak az akciók, hogy legyen a három legtöbbet sebző között vagy legyen 3k és 3 kill, akkor úgy f.sta a kreditet a su, hogy öröm volt nézni. Egész nap toltam és milliószám jött a kredit, de azt is jelenti, hogy ezzel lehet 3k-t sebezni és még nagyon pronak sem kell lenni hozzá.
Egy a lényeg, jó tank, érdemes megtanulni használni.
-
vhw
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
7es TD, 2k volt vele az átlagod ~70 körig és nem OP?

-
KisApám
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Itt van a garázs mod.
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
De csak azért, mert a német tankoknál azt is beírták fake-nek ahol nem történelem hű az ágyú, vagy a torony.
A Porshce ágat meg pont azért akarják folyton átvariálni, hogy a VK4502(B), ne legyen tier 9 tank fals adatokkal. A faillöwe olyan amilyen, azzal már biztosan nem fognak kezdeni semmit. Az artyknál meg az E50-M-nél kellett valami tier 10 tank. Ugyanígy a forgótornyos USA TD-knél.
Mondjuk ez az egész engem annyira nem érdekelt eddig se, csak jönne már ki a Historical battle rész.
-
Linkin
senior tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Köszi játszottam már táras tankkal csak azok ugye az amcsik voltak de csatákban ahogy eddig észrevettem nem nagyon tudnak mit csinálni az 50 100-ak
a második ruszki td ágra kíváncsi vagyok inkább azt folytatom -
GaburroSan
aktív tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Mind!

-
scyllarus
veterán
válasz
Patrick76496
üzenetére
Megnéztem a srác pár másik videóját. Megvilágosodtam!! Az MM ennek a kiskrampónak a klónjaiból szokott nekem 14-et sorsolni. Mindent értek már ebben a játékban.
Más: az ARL-t szerettem, 55% fölött volt vele a WR-em. Acélfalam is volt vele. Nem tartom rossz tanknak. Az utódját nem próbáltam, majd egyszer, talán. -
zozyk
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Link
Ezek ebben a modban vannak,igaz 0.8.8-ra van,de megy a 0.8.9-el is.Más:
Miért akkora probléma valakinek,ha nem kapok számottevő sebzést egy csatában?
Végig az első vonalban harcoltam,soha nem bujkálok - nem az én stílusom - az arty szedte le a láncomat egyszer (~20 hp sebzésem volt),de az IS7 és az E50 végig osztottak,miután kilőtték őket...Úgy érzem,most kéne abbahagynom,a 7 tankomat elsőre leszorzóztam.

-
Linkin
senior tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
És az 50 100-ról mi a véleményed?
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
'Nagyon durva videó. Csak erős idegzetűeknek.'
Úgy pofán vágnám, hogy kihulljon a foga, hogy tényleg így tudja kiejteni csak a betűket/szavakat..
Könyörgöm az úrhoz, hogy jöjjön vissza a sorkatonaság.. Bár van akiken talán az sem segítene! -
zozyk
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Nem tudom,mire gondolsz...ikon mod nincs felrakva csatajelentéshez nekem.
-
törölt tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Jelenleg 3.71 töltésgyorsítóval és ventivel.
Harmadiknak csigaszem van fent, mert az nekem mindenre kötelező.
A bia még nincs meg a legényeknek.
Nagyon sokszor lebecsülik, mert olyan pici a sebzése.
Pedig nincs is szebb annál, amikor egy is-2 elkezd menekülni, amikor rájön arra, hogy a tornyán keresztül lebontottam 100 hp alá.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Élvezet vele a játék. -
törölt tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
A nagymacsek annyira jó, hogy a 8-as heavykkel is simán le lehet állni városba egy az egyben harcra.
Mire újratöltenek általában benyelnek három találatot, a nagyedik újratöltést pedig már kevesen élik meg közülük.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A kedvencem az volt, amikor siegfriden egy t-29 - is-2 duót szivattam egyedül.
Sajna a végén megjelent egy táras, és elvitte előlem mindkét killt, pedig már 100 hp alatt volt mindkettő.
Azóta már beletörődtem, hogy nem a topgun plecsniket hozza, hanem a szárnysegédeket.
-
diegho
nagyúr
válasz
Patrick76496
üzenetére
Dél:
Heavy: F8-9 attól függően mennyi TD van az ellenfélnél, értelemszerűen ha van nagy TD, akkor nem állok ki az utcára
Med: E6-7 vagy F3-4Észak:
Heavy: E8, D8
Med: E4-5-6-7Ezek az általános pozíciók, de minden az ellenfél és a saját csapat összetételétől függ.
-
szallasi007
őstag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Régebbi patch-eknél (gondolok itt a 8.0 utániakra) 50-60 fps-sel játszottam improved grafikán, a látótávon kívül mindent a leggyengébb értékre állítva, tweaker-rel, de mostanában nem ritka, hogy 30 alá is leesik az fps. Ugyan olyan beállításokon játszom. Rajtam kívül valaki tapasztalta?
Felraktam a 25%-os textúracsomagot, de nem segített semmit. Gépem a cuccoknál.Hasonló, bár én az oprendszerre gyanakszok, mert mióta áttértem 8.1-re azóta van olyan hogy egyszerűen beáll 8! fps-re és felugrál 20-ra majd megint 8. Ha mindent low-ra rakok és nem csinálja ezt akkor 80-100 fps között van egyébként a történet. Ezt azóta csinálja csak a WoT mióta 8.1-re van telepítve.
Viszont WarThunder 1920x1200-on High beállítások mellett átlagosan 45-50 fps között megy ugyanezen a gépen, viszont ha a WoT-ot teszem High-ra akkor meg max 20-30 de itt még nem vártam meg az előzőekben írt "szaggatást".
-
törölt tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Egy választható pályás rendszerben lehet hogy jobban haladna a tankfejlesztésben az ember, de még lejjebb esne az amúgy se túl magas játékosszínvonal.
A véletlenszerű pályáknál rászorul arra, hogy valamiféle teljesítményt is felmutasson, ha haladni akar a fejlesztésekkel
Kellenek a nemszeretem pályák.
Erlenberg sokáig a mumusom volt, de megszerettem.
Nem volt más választásom, olyan sűrűn tesz be oda a játék,
-
diegho
nagyúr
válasz
Patrick76496
üzenetére
Medium közép, vagy város széle. Heavy város.
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Pedig szvsz. pont Redshire és Erlenberg az ami a legjátszhatatlanabb pálya a játékban. Mind a kettő 15 perc campfest. El halluf pedig maradjon, én szeretem nagyon.
-
törölt tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Az tényleg tök buli lenne....
Az összes töketlen statvadász betanulna egy-két pályát, és azon brillírozna.
Van olyan pálya, ahol az általam választott vassal szupereket alkotok minden csatában de attól még ugyanazzal egy másik pályán például alig tudok maradandót alkotni.
Egyértelmű, hogy szinte senki se menne artyzni Himmelsdorfba.
Szerintem (bár én noob vagyok, ha a rutinosabb fajtából is), így véletlenszerűen érdekesebb....
-
sith7
félisten
válasz
Patrick76496
üzenetére
sejtettem ... túl szép lett volna

-
válasz
Patrick76496
üzenetére
A War Thunder beta zárt. Nagyon zárt és NDA-s.
A következő körbe tudod bevásárolni magad.
Orosz oldalon keresztül jelentősen olcsóbb( ~félár). -
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Ha jól emlékszem 15.-én.
Miért, megtetszett a faillöwe?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Patrick76496
üzenetére
Hát én ezért nem tartottam meg. Pont érezhető a különbség az E8 128-es átütése és a Cromwell 145-ös penje között, ezért érzem azt jobbnak. De amúgy tényleg megszokható és jól használható harckocsi

-
Bad Pritt
félisten
válasz
Patrick76496
üzenetére
Jó ágyúsüllyedés, remek dpm, relatíve jó ágyú úgy unblokk. A sebessége nem túl nagy, de azt gyorsan eléri, flankre alkalmas, az átütése (szerintem) gyenge, főleg a T-34/85 meg a Cromwell mellett. Én nem szerettem annyira, de a legtöbb ember odavan érte, meg könnyű hazsnálni, úgyhogy érdemes mindenképpen egy próbát tenni vele

-
csapee
őstag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Is3-STI
Persze ha mar elindul 4 kozepre nem megyek kozepre, random oldalt valasztok utana. -
Simulacrum
senior tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Ahogy előttem írták középre kell menni, de nem fel a szigetre, hanem valamelyik oldalára. Pontosabban mivel én sokat játszom meddel, lighttal ezért azzal oda kell. Már a balra-jobbra vonulókat spotolod és kapod érte a spotsebzést. De TD-vel is odamegyek, mert azokon binot használva szintén látod az elvonulókat. Középre általában nem megyek be, csak kidugom az orrom és spotolom a szigeten levő ellent.
El Hallufnál minden pálya jobb és minden pályára van is taktikám. Már egyáltalán nem költök aranyat a játékra, de El Halluf kikapcsolásáért tuti áldoznék pénzt. Szerencsére egyre több pálya van, így egyre kevesebbszer látom.
-
csapee
őstag
válasz
Patrick76496
üzenetére
En szinte csak kozepre szoktam menni heavyvel, ha arty van akkor nagyon tapadni kell a dombra/hazra de nem olyan rossz az

-
GaburroSan
aktív tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Felidegesített és eladtam!!A legényeket meg átraktam a 121-be!
-
törölt tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Én noob vagyok, nekem az is-2 is nagyon bejött.

Most egyszerre húzom az összes nemzet hetes heavyjét, és a t29 mellett az is-2 amivel a legjobban tudok működni.
Az orosz IS-sel viszont szívok rendesen. Tegnap először egy m5 stuartról, majd egy nashorn oldaláról pattant le a lövésem.
-
Angel1981
veterán
válasz
Patrick76496
üzenetére
Micsoda egy gnóm tank ez a 430 V2!
Úgy hiányzik a játékba, mint egy falat kenyér!
Tudom, tudom; how terrible.....
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Teszten majd úgy is kiderül, de 99% hogy ugyan az az ágyú lesz, mint a másik kettőn. Ha nagy alfás T62 kell, akkor ki kell húzni a 121-et.
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére

100 mm U-8TS lesz ezen is.
Viszont jobb lesz a front armorja a T62A-nál.
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
A 450m nekem fontosabb, mert így tudom, hogy hol nem spotolnak fel biztosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A17 mobiltelefon
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nagyon megéri az a tank, imádom szanaszét csapkodni szerencsétleneket 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)