Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#34397) diegho


diegho
nagyúr

Ma megint az agyhalottak ugatása című felvonás lesz úgy látom. Hellcat-el 8-as csatában engem cseszeget a halott tiger2, hogy miért nem spotolok. Spotoltam, csak senki nem lőtte őket, így eljöttem onnan, mellesleg spotolva volt folyamatosan 4 tank a tiger2 előtt, aki olyan helyen állt, ahová semmilyen körülmények között nem megyünk, hiszen semmit nem tudott lőni, de őt tudták... kb 3 percen át szidott. Csata után. Tiger2 sebzés 275, enyém 2031, tiger2 átlaga a tankjával 1137, enyém hellcat-el 1567. Miért nem maradt inkább csendben? Sokkal jobb lett volna neki. Soha nem értem, hogy azok a játékosok, akik még a jónak mondott zöld szintet sem közelítik meg, miért szidják a többit? Hiszen ők látszólag valamit nem csinálnak jól, de akkor miért akarják mégis okítani a többieket? Miért akarja egy rossz játékos megmagyarázni nekem, hogy hellcat-el hogyan kell játszani, amikor tudja, hogy ő rossz játékos, hiszen látja a saját eredményeit... Ezek olyan dolog, amiket felfogni nem tudok. Kb az a szint, mintha Baumgartner Zsoltika Sumakkernek akarta volna megmagyarázni, hogy apám nagyon szarul vezetsz... Ezek a játékosok tényleg ennyire nem tudnak gondolkodni? Vagy milyen fóbia ez? Valaki adjon már magyarázatot, mert rengetegszer van ez.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.