Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#166223) Antonius1978 válasza Plasticbomb (#166211) üzenetére


Antonius1978
addikt

Hat igen, ez tortent asszem tavaly szeptemberben, hogy hiaba volt prem fiok, egyszeruen hulyere untam jatszani, azaz a jatekban szerencsetlenkedni :DDD , es emiatt eluszott vagy 2-3 het az ossz prem fiokbol, de nem bantam meg :C
Amugy akik szakaszoztak regebb velem, meg emlekeznek, hogy minden fel oraban mentem cigizni, amikor egyedul jatszodtam akkor ez 10-15 perc volt, de azaltal, hogy nem jatszodtam, megsporoltam egy rakas cigit es idegeskedest, helyette inkabb a remeket vadasztam a Witcher 3-ban, amit jutanyos aron megvettem a GOG-on. :K
Amugy majd mindjart valaszolok arra, amit privatban irtal mar vagy mindjart 1 honapja :DD

fradi81 : pontosan erre a dologra alltam ra, de az is felzaklat, ha bekapcsolom a bonuszokat, es veszitunk, mert akkor annyit er mint halotton a borogatas, ma gondoltam nem kapcsolok bonuszt 1 orara, hanem nelkuluk megyek par kort, es nem alakult jol, asszem 1 csatat nyertem, de most majd megprobalom ujra 1 ora erejeig, amugy is konnyu tankkal mennek, kell az 5os nemet, 7es ruszki es 8as francia, mar kozel jarok hozzajuk, de nem elegge, es hat konnyu tankkal amugy sem vagyok egy zseni, + a palyakat is atalakitgattak, most egyszeruen nem tudom egyes palyakon hogy hova alljak be, csak kovalygok erre-arra, mint fing a feredoben.

Simulacrum : akkor jo, en is T9-ben kellene neha jatszodjak, huzom a T-54-et, a 48 Pattont, es az M103-at, kellene a ket amcsi 10es, ki akarom oket probalni.
Hat idom volna, csak mar unok jatszani, persze igazad van a premmel kapcsolatban, marmint, hogy 1,5x annyi ido alatt is megvan, csak en hamar akarom elerni a celt, hogy ne kelljen sokat vele vacakoljak, ki van huzva egy rakas tank, olyan is van hogy 2 eve nem mentem vele 1 kort sem, mert kell az ido masra, mas celokra, es epp ezt szeretnem elerni, hogy megvalosuljanak az uj celjaim, pl legyen T4-tol T-10ig 1-1 lightom, aztan en is epp 7es szinten allok a csehekkel, azaz csehul allok :D , ugyanez a sved TD-re is igaz, ott 6os szinten, de sztem nem is lepek feljebb, kellene a 7es sved Leo, aztan 6 vagy 7-es japan nehez, 7es taras japan med, de lehet hogy megmaradok a 6osnal, azzal eleg szep kek wn8-am van, ott az olasz ag, majd jon a lengyel is gondolom, ahhoz mar mondjuk a Pudellel csinaltam egy garniturat, aztan ott a hatsotornyos 8as orosz med, az a 430 vagy mi a csuda 10es kellene nekem, es mas nem is jut eszembe, de lehet hogy meg van valami.Ha ezek megvalosulnak, akkor aztan tenyleg nem kutatok es fejlesztek semmit, akkor majd nekiallok, hogy jatszodjak a kihuzott tankokkal es elvezzem a jatekot - ha lehet.
Az olasz aggal meg csak 4es szinten vagyok, mar se ezust, se SZTP-m nem volt hogy egyeseket atugorjak...gondolom meg 1-2 ev, es elerem amit akarok, ha kozbe-kozbe jatszok, es meg meglesz addig a WOT egyaltalan, akkor pezsgot bontok, es nekiallok jatszodni azzal a kedvenc tankkal, amit kihuztam, es epp vele van kedvem jatszani. :C

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.