Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#126808) BÁ Nutrition válasza Rick3D (#126807) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

hat en nem tudom de nekem a tiger 1 az egyik kedvenc tankom igy is. persze tudom h viszonlyag konnyu bantani, ezert szigoruan kell venni a tamogato szerepet :D es csak 64 csatam van vele de botkent 68,75% winrate mellett, tankasszal mar van rajta gunmark is, mire meglesz a 100 csata szerintem a masodik also hataran leszek kb. szoval ha picit is javítanának a pancelon akkor az csak jo. tesztszerveren rohadtul bejott a parduc 1, igaz fullgolddal nyomtam ;] úgyhogy remelem tavaszig eljutok hozza, ezen a lepke pz41en gondolkodok mert tokre jo kis tanknak tunik, csak marhara bot lennek benne, mar elore sajnalom a csapattarsakat :( meg kellene tanulni benne jatszani viszonylag jól. tul sok tankra most nincs szuksegem, de a lowet megveszem ha le lesz akciozva, mert lett egy csomo gold talan az e25 miatt. ja es a jagdtiger88 is rohadtul tetszik. meg az a video amit berakott qb az uj grafikarol uhh :P igen zsir, szal en ugye mondjuk noob bot ujonc vagyok de sok lehetoseget latok meg a jatek fejlodeseben szal remelhetoleg meg jopar evig lesz, ill ha kivezetnek is siman rakoltenek akar 100 fontot egy olyan verzióra amiben gepi ellenfel ellen lehetne nyomni h megmaradjon a jatszasi lehetoseg. nem latom ennek mi akadalya lenne, szerintem sokan meglepnek.
megvettem a gta5ot a starwars battlefrontot a farcry primalt es a battlefield 4et szeptemberben felet ki se bontottam a masik felevel jatszottam osszesen max 3 orat, wottal meg nem egyszer 30-36 oras etapokat. ergo valahol "megerte" a beleolt mani, mert elfoglalt "szorakoztatott" megha ez azzal is jar h neha felbaxa az agyad. ha tudok meg fejlodni es miert ne tudnek hiszen van hova akkor talan kevesebb mereg is lenne.

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.