- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Az első probléma valószínűleg abból adódik, hogy amikor készíti a képeket (mint ahogy lent is írtad), akkor annál a képnél erősebben körbevágja, hogy megfeleljen a beállított képméretnek és aránynak.
Itt nézelődj, szerintem segíteni fog.A második érdekesebb. Nem kapcsoltad ki véletlenül a Lightbox szkriptet a woocommerce/beállítások/általános menüben? Vagy lehet, hogy be van kapcsolva egy másik és ütköznek. Itt arról beszélnek, hogy hogyan lehet teljesen kikapcsolni a beépítettet és engedélyezni egy másikat.+
A harmadik passz. Egyfelől nem tudom, hogy miért a sok méret, másfelől pedig én túl hasznosnak találom ahhoz, hogy kikapcsoljam, még ha lehet is. Ha nagyméretű képeket használsz mindenhol, az nagyon megfogja az oldalt. Hiába méretezed le CSS-ben, attól függetlenül mindig a nagy képet kéne betöltenie, ami nagyobb forgalommal jár. Ez ugye egyenes rossz, ha mobilról nézik az oldalt.
Ezt a sablont amúgy Te csináltad? Felfedezni vélem a 2012 alapsablon nyomait, ennek ellenére még is szépen át van faragva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest