Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• adatfalo

senior tag

válasz #31816946 #9094 üzenetére

Az említett Oxygen Builder-hez nem is kell sablon. Telepíted a No theme-t, vagy igazából bármit, de a plugin kikapcsolja, nem használja a sablonokat. És a builder-ben kell definiálni mindent pl: hogy legyen egy globális main template ami tartalmazza a header és footer elemeket, közte pedig legyen egy inner content, ahova a különböző aloldalak különböző tartalmai kerülnek. Van kismillió tutorial a builder használatához is.

Visszatérve, amikor még egyedi sablont fejlesztettem (kisebb nagyobb sikerrel), akkoriban megnéztem jópár youtube videót és udemy képzést a témában. De véleményem szerint a legtöbbet abból lehet tanulni ha letöltesz egy ingyenes - de jó nevű- és viszonylag egyszerű sablont és A-Z-ig végignézed a forráskódját, értelmezed, hogy mi miért van, mi-mit csinál.
    Ha akkoriban lett volna ChatGPT, akkor ha bárhol elakadok vagy kétségeim támadtak volna csak rákérdeztem volna és megspóroltam volna magamnak rengeteg időt és energiát. Manapság szerintem tálcán nyújták a tudást és csak a szorgalom és kitartás kérdése, hogy ki mit kezd vele. :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés