- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van egy a láblécban, kategóriák. Ott pl. le van nyitva, nem csukódik össze. A felső az a dátum után lenne, ha akítv lenne, de kikapcsoltam. Igen, az az elsődleges menü ami jelenleg működik. Ha atz pakolom át a másik 2 lehetséges helyre, ott nem megy normálisan. De fordítva is igaz, ha a kategóriák menüt teszem be az elsődleges helyre, ott rendben megy, láblécben kibontva marad, fent meg csak a kategóriák neve látszik, nem nyílik le.
Egyébként lehet nem is kéne menübe rakni a fő témaköröket, mert úgy is ott vannak a nyitó oldalon, és inkább az évfolyamonkénti felosztást teszem a működő helyre. Ennek is van hátránya, mert ezek a bejegyzés listák eléggé leleassítják a kezdőoldal betöltését. Még elmegy, gtmetrix hol c hol b kategóriába sorolja, a meg csak akkor volt, ha egy darab bejegyzést tettem ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest