Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 
			  LOGOUT WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

kuyarashi őstag válasz  SpaceJam

üzenetére SpaceJam

üzenetéreIgen, ezt mindenki le tudja írni. Anno néztem és olvastam is oktató anyagokat (illetve most is kénytelen vagyok sok mindenre rákeresni), WP előtt még vizsgáztam is honlap építésből, és nno flash-ben csináltam a weboldalakat. 
 A lényeg, hogy sok mindenre nem emlékszem az 1 évvel ezelőtti WP anyagokból, ezért kérdezek itt. Azt hittem, hogy erre való a fórum. Természetesen sürget az idő, mint mindenkit manapság, meló mellett építem a weblapomat, ezért van szükségem gyors segítségre.
 Oktató anyagok nézegetésével az a bajom, hogy nem tudom előre, hogy az első 10 percben megkapom az épp aktuális kérdésemre a választ, vagy mondjuk órákig kell keresnem eredménytelenül és a végén muszáj itt kérdeznem. Inkább itt kezdtem (miután Google-t a barátomnak tekintve próbáltam megtalálni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest