Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Azt hiszem, hogy hosszas keresgélés után megtaláltam az általad jelzett hibát ...
Régebben váltottam egy új sablonra és többek között az volt a problémám vele, hogy nem töltötte ki a képernyőt, oldalanként nagy üres sávok maradtak.
Erre a hibára azt a javaslatot kaptam, hogy a Custom CSS-e írjam be az alábbit, amit meg is tettem:
#container {
width: 99%!important;Mivel 4:3-as monitort használok 1024:768 felbontással, ezért nem vettem észre , hogy torz lett a kép (vízszintes görgetősáv nem volt!), pedig már akkor is hibás volt. Ráadásul figyelmetlen is voltam, mert a fórumtárs linkjén már akkor is látszott a hiba.
Remélem, hogy tényleg megszűnt a hiba, mert én 1280:1024 felbontás mellett nem látok hibát.
Utólagosan is köszi, hogy jelezted a hibát.
-
sz.j
nagyúr
Ezt nem értem, mert nálam nincs ilyen egyik böngészővel sem (Edge, FF, Opera, Chrome).

Ezt hogy találtad, melyik böngészővel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi