- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
adatfalo #4150 üzenetére
Kipróbáltam, sajnos nem segített. Az elsőnél az történik, hogy a disz az égő elé kerül, ezt alig vettem észre, mert csak a két szélén látszódik. A diszsor viszont ugyanúgy marad takarásban. Átírtam a padding-top értéket, de igazából nem is mozdul, szerintem a 70 pixeles értékkel sem. Csináltam egy képet, a tartalom vizsgáló segítségével megkerestem a lebegő menü hátterét és átállítottam transparentre, igy talán látszódik, mi a gond:
A menüre csak azért mentem rá, hogy látszódjon, hol van. Az égősor position értékét ugye meg tudtam változtatni, de ennek a hülye dekornak nem. Azon is gondolkodtam, hogy ha a menü átlátszó lenne, az ok, de akkor meg a menü elemek színét (betűszineket) kell megváltoztatni, mert így az se látszik. Lehet,h hagyom a .csába az egészet.
szerk: átírtam a 8-as z indexet 10000-re, na akkor ott marad a disz minden felett.
viszont nincs így menü, mert takarja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged