Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
adatfalo
üzenetére
Kipróbáltam, sajnos nem segített. Az elsőnél az történik, hogy a disz az égő elé kerül, ezt alig vettem észre, mert csak a két szélén látszódik. A diszsor viszont ugyanúgy marad takarásban. Átírtam a padding-top értéket, de igazából nem is mozdul, szerintem a 70 pixeles értékkel sem. Csináltam egy képet, a tartalom vizsgáló segítségével megkerestem a lebegő menü hátterét és átállítottam transparentre, igy talán látszódik, mi a gond:

A menüre csak azért mentem rá, hogy látszódjon, hol van. Az égősor position értékét ugye meg tudtam változtatni, de ennek a hülye dekornak nem. Azon is gondolkodtam, hogy ha a menü átlátszó lenne, az ok, de akkor meg a menü elemek színét (betűszineket) kell megváltoztatni, mert így az se látszik. Lehet,h hagyom a .csába az egészet.

szerk: átírtam a 8-as z indexet 10000-re, na akkor ott marad a disz minden felett.
viszont nincs így menü, mert takarja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

viszont nincs így menü, mert takarja.