Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretive
aktív tag
úgy emlékszem, hogy nem ajax kosár volt (ezt később a lentiek alapján újragondoltam

szóval a kosár beállításnál mindent kipróbáltam, de semmi változás nem volt, majd mikor már tele lett....továbbléptem, feldobtam a nyilván profibb woocom-t, minden beállítva,minden a legfrissebb, php memo is bőséges stb...a kosárhoz adásnál ugyanez a szitu! csak ott nem homokórázik, hanem stroboszkópként villogtatja a gombot.
aztán mivel ott alapból ajaxos a kosár, a megérzésed alapján ezt kiszedtem, és egyelőre úgy néz ki, ez volt a gondok forrása, tehát nagyon köszi!!!! 
nem tudom mennyivel jobb vagy rosszabb az ajaxos megoldás, de az érdekelne, kit kell csesztetnem azért és mivel, hogy az is működjön?! szerveroldali ajax támogatás függvénye?
még persze tesztelgetem, és nagyon remélem, hogy "CSAK" ennyi volt a gond.
mégegyszer nagyon-nagyon köszönöm a tippet!
(más téma, ami engem rendkívül bosszant a wp kiegészítőkkel, hogy több is vígan teleszemeteli az adatbázist, leszedés után is mindent hátrahagyva.mindig meg kell nézni, és eltávolítani,amit ott felejtettek. erre azért jobban is figyelhetnének)
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

aztán mivel ott alapból ajaxos a kosár, a megérzésed alapján ezt kiszedtem, és egyelőre úgy néz ki, ez volt a gondok forrása, tehát nagyon köszi!!!!