Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

CharlieDrop veterán válasz  szricsi_0917

üzenetére szricsi_0917

üzenetéreDe ez apache hibát önmagában nem mond. Neked kell kikövetkeztetni mi lehet a baj s timeoutból. Még érdemes error logokat olvasni, ha van. 
- 

üzenetére szricsi_0917

üzenetéreNem jót nézel. 
- 

üzenetére szricsi_0917

üzenetérenem, a böngészőre vizsgálat jobb katt, ff-ben és chrome-ban van ilyen. Ott kiválasztod a hálózatot és látod mi töltött be mennyi idő alatt, lehet az apache túl hamar timeoutra megy 
- 

üzenetére szricsi_0917

üzenetéreja, akkor sanszosan lassú, nézd meg vizsgálóval, hogy mennyi megy timeoutra... 
- 

üzenetére szricsi_0917

üzenetéreakkor ott kutakodnék. 
 De először nézd meg localhoston és minden oké, akkor az apache beállítások mellett még a NAT beállításokat nézném meg, vagy ha ott is minden oké, akkor a tűzfalbeállításokat nincs-e valamelyik port blokkolva.
 Ha localhoston is döglődik, de az Apache beállítások jók, akkor jöhet a htacces file.Több nem jut hirtelen eszembe. 
- 

üzenetére szricsi_0917

üzenetérepasszolom nem ismerem. Apache, vagy Nginx fut rajta? Vagy valami más? 
- 

üzenetére szricsi_0917

üzenetéremivel a saját gépeden van elég sok probléma lehet. 
 A noIp rossz helyre van irányítva pl. nincs engedélyezve a lokál oldalak elérése. jó lenne tudni mit használsz webkiszolgálásra. Én annak a konfigurációját nézegetném át....
- 

CharlieDrop veterán válasz  DNReNTi

üzenetére DNReNTi

üzenetéreLigthweight gyors megoldás és WP Webshop, avagy Woocommerce nem említhető egy lapon. 
 de kérdéseidre a válasz. 7 feletti PHP, MySQL-ből jöhet a legfrissebb. Kártyás fizetéshez attól függ, hogy melyik bank/melyik fizetési szolgáltatót választanád, reszponziív template-ek: Themeforest. SEO: Yoast
- 

CharlieDrop veterán Ja, csak arra gondoltam, hogy DiVi nélkül is megy, pl elementor, vagy bár hasonlóval. Ha elpötyörészel, akkor lehet WooCommerce, csak jól gondold meg melyik bankkal kötsz szerződést, mert van aminek csak fizetős fizetős bővítménye van. 
 És akkor nincs szükség első körben bérelt webshopra, csak tudni kell mekkora terhelést kap majd a shop és azt bírja-e a tárhely. Van ügyfelem, aki most 80 fölött fizet/év és alig bírja a tárhely, szóval költözés lesz belőle.
- 

CharlieDrop veterán Ó. Ez elég sok mindenen múlik. 
 1. mi az amit szeretnél
 2. Mi az amit a webáruháznak kell tudnia
 3. mennyit vagy hajlandó szenvedni veledivi nem kell webshophoz 
 én, ha semmi egyedi dolgot nem szeretnél, akkor a bérlése választanám. Abban vannak bankkártyás fizetések és ami a legfontosabb, bírják a terhelést rendesen
- 

CharlieDrop veterán találkoztam ilyen remek megoldással, szívtam is miatta, ki az a hülye, aki WP-n js-ből mókol css-t? Ott az important, ha másképpen nem megy, legrosszabb esetben is működik a child theme... Agostino (#6587) 
 Mailchimpet szokták használni leginkább. Én inkább külső rendszert használok, akkor nem a weboldal szerverén (ami sokszor osztott ugye) megy a terhelés.
 Hazaiak közül a SalesAutopilot és a Listamester ami jó szokott lenni.
- 

CharlieDrop veterán általában mind kevesebb lesz, ahogy írtam.... 
 mindegy mit használszamúgy is, a google sebességmérője mint egy hisztis nő, valamikor 70-et kapok az oldalamra és valamikor 90 fölött, pedig elvileg semmi sem változik, még látogatók sincsenek... 
 De ugye osztott tárhelyen vannak az oldalaink lehet neki ennyi is elég.
- 

CharlieDrop veterán válasz  Tamas1982.1

üzenetére Tamas1982.1

üzenetéreHa plugin csinálja, akkor nem kell másolgatni. SEO szempontból az számít, hogy a célpiac hol van, nem a hogyan fordítod le. 
- 

CharlieDrop veterán Ismertek olyan bővítményt, ami meg tud jeleníteni menüt bármilyen elem hover eseményénél? 
 Vagy csak akkor megy ez, ha megcsinálom hozzá a js eseményt?
- 

CharlieDrop veterán A WordPress egy PHP alapú CMS rendszer, nincs kimondott SQL kezelője. Van pár függvénye, ami a gyári táblákon végez műveleteket, de ha egyénit szeretnél, akkor ugyanúgy pötyögsz, mintha PHP-ből hívnád (nyilván van egy két dolog amit nem kell lekezelj). 
 Fejlesztőknek itt van leírás.
- 

CharlieDrop veterán válasz  neophyte79

üzenetére neophyte79

üzenetéreMegy, kezdőként hagyd a woo-t paypallal, az beépített bővítmény, majd a számlázásra figyelj, de majd a könyvelőd elmeséli mi a különbség, ha külföldre számlázol 
- 

CharlieDrop veterán válasz  neophyte79

üzenetére neophyte79

üzenetéreElvileg meg, de Barion engedélyezése több hónap is lehet. woocommerce-hez alap a PayPal és van szamlazz.hu bővítmény, kb. Ennyi 
- 

CharlieDrop veterán hi, lenne egy WooCommerce-es kérdésem, hátha van valakinek tippje. Adott egy WooCommerce, ami nem küldi el az automatikus leveleket (pl. megrendelésnél), látszik (vagyis éppen nem), hogy nem is akar levelet küldeni. 
 Nincs, error log és a debug.log-ban sincs semmi ami hibára utalna.Ha bemegyek a megrendelésbe és kézzel újraküldöm, vagy állapotot változtatok, amivel megy ki levél, akkor kiküldi. Valakinek nincs rá egy ötlete merre induljak el? 
 Köszi
- 

CharlieDrop veterán Hello Ismét. 
 A múltkori segítségedet mégegyszer köszönöm. Lenne egy újabb, már biztosan magamba fordultam és egyszerű lenne a megoldás, csak nem megy 
 A probléma a következő, WooCommerce rendeléshez kellene egy gombot tennem (ami eddig megy is), amire ha rákattintunk eldob egy másik oldalra pár adattal. Ez a nem WP-s oldalon form actionnel volt megoldva a változók POST-ban utaztak, ugye 1-1-ben nem lehet másolni a functions.php-be, mert kikukázza a form és /form sorokat.
 Ha jól gondolom jQuery lenne a megoldás, de ha azt teszem bele, akkor kapok egy gyönyörű
 Access to XMLHttpRequest at 'céloldal' from origin 'induló oldal' has been blocked by CORS policy: No 'Access-Control-Allow-Origin' header is present on the requested resource.
 hibaüzenetet.
 Hiába van benne a .htaccess-ben az Header set Access-Control-Allow-Origin "*" (csak tesztjellegel ilyen), ugyanúgy kapom a hibaüzeneteket.
 Próbáltam a functions.php-ből add_action('init','függvény'); párossal, ahol a függvénybe ment a php header utasításával a fenti, de úgy sem jó.
 Mi a túrót nem vehettem figyelembe?
- 

CharlieDrop veterán Sziasztok! lenne egy olyan kérdésem, hogy van-e olyan bővítmény ami csak az admin felület nyelvét állítaná át? lenne egy magyar Woo-s oldal, aminek lenne külföldi kezelője és csak az admint nézné, viszont magyarul nem tud. Köszi a válaszokat 
- 

CharlieDrop veterán válasz  Romeo619

üzenetére Romeo619

üzenetérenem sok, de ebben van VIP szerver, meg OPCache PRo is. Viszont konkért tech adatokat nem tudok, a tarhely.com fincsinek tűnik, még valaki mondta a dotroll-t is, az se rossz, ahhoz képest amit a t.c-nél kinéztem, bár a memória kevesebb egy picit, viszont az EP max 40 a dotrollnál, a t.c-nél jóval több... 
- 

CharlieDrop veterán Köszi srácok  
- 

CharlieDrop veterán Sziasztok! Egy kis tárhelyes segítség kellene  Olyan weboldalhoz keresnék tárhelyet, ami: 
 - WP alapú
 - Egyszerre elbírjon 2000 felhasználót (jellemzően olvasgatnak, de lehet lesz valamennyi interaktív funkció is a jövőben)
 - Magyarországi legyen
 - Jó supportÁr másodlagos, 
 Ami találtam az a Mediacenter, ott van VIP tárhely, az szimpatikus, eléggé megbízhatók, de nem tudom mennyire lenne gyors.Ha van jól bevált tippetek, megköszönném  
- 

CharlieDrop veterán Tud valaki ajánlani wpDiscuz-hoz hasonló comment plugint, ahol lehet csatolmányt (kép, YT video, stb) is feltölteni? Köszi 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest