- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokerone
tag
Sziasztok!
Újdonság nekem a wordpress és az optimalizálás, viszont szeretném megérteni, amit csinálok. Adott volt egy fotós oldal (nyaradiphotography.hu), amit anno a fejlesztők elkészítettek, én pedig tovább faragtam. Most próbálnám a gyászos gtmetrix és pagespeed insights számokat feljebb tornázni, de egyelőre nem sok sikerélménnyel.
Telepítettem Smush-t, végigdarálta a képeket, de gtmetrix még mindig azt írja, hogy optimalizálni kell a képeket. Ha médiatárban megnézem, azt látom, hogy megcsinálta minden méretre az optimalizálást, kivéve a full méretre, mert azt írja azt úgysem használja az oldalon, csak tárolja a wordpress. Ha így van, akkor vajon miért sír a gtmetrix?
Következő 0 pontos az Inline small JavaScript. W3 Total Cache-t próbálok beállítani, és ebben a Minify menüpontban be van pipálva az Inline CSS és JS minification is. Esetleg nem jó helyen kapisgálok?
Ezután jönne majd még a Defer parsing of JavaScript, és egyéb "apróságok" de egyelőre az első kettőre keresem a választ.Köszönök mindenféle segítséget előre is!
Üdv:
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest