Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jokerone

tag

Sziasztok!

Újdonság nekem a wordpress és az optimalizálás, viszont szeretném megérteni, amit csinálok. Adott volt egy fotós oldal (nyaradiphotography.hu), amit anno a fejlesztők elkészítettek, én pedig tovább faragtam. Most próbálnám a gyászos gtmetrix és pagespeed insights számokat feljebb tornázni, de egyelőre nem sok sikerélménnyel.
    Telepítettem Smush-t, végigdarálta a képeket, de gtmetrix még mindig azt írja, hogy optimalizálni kell a képeket. Ha médiatárban megnézem, azt látom, hogy megcsinálta minden méretre az optimalizálást, kivéve a full méretre, mert azt írja azt úgysem használja az oldalon, csak tárolja a wordpress. Ha így van, akkor vajon miért sír a gtmetrix?
    Következő 0 pontos az Inline small JavaScript. W3 Total Cache-t próbálok beállítani, és ebben a Minify menüpontban be van pipálva az Inline CSS és JS minification is. Esetleg nem jó helyen kapisgálok? :F
    Ezután jönne majd még a Defer parsing of JavaScript, és egyéb "apróságok" de egyelőre az első kettőre keresem a választ.

Köszönök mindenféle segítséget előre is!

Üdv:
    Laci

Új hozzászólás Aktív témák