Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 
			  LOGOUT WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Met nagyúr válasz  CharlieDrop

üzenetére CharlieDrop

üzenetéreNálam is alapbeállításokkal (nem piszkálom mert nem értek hozzá) eltűntek a képek. 
 Csak amik nagyban a háttérben vagy fejlécben voltak.Skynet258 köszi, megnézem 
- 

Skynet258 veterán válasz  CharlieDrop

üzenetére CharlieDrop

üzenetéreIgen, elsőre direkt nem akartam belepiszkálni. Csak felraktam és hagytam, hogy éjjel cache-elje az oldalakat. Aztán mondom rányitok pár bejegyzésre és akkor derült ki, hogy csak a placeholder van ott, maguk a képek nem. Érdekesség, de ha rákattintottam akkor behívta a képet nagyban ahogy kell, de alapból nem volt ott semmi. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest