Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• net84

őstag

Sziasztok!

Kis segítséget szeretnék kérni.
    Adott egy WP-vel készült weboldal. Egy darabig minden jól ment, a nyáron azonban elkezdte blokkolni az ESET Endpoint Antivirus. Azon a gépen, amin nincs ez fent, azon megnyílik.
    Ha viszont mobilon Chrome böngészőben nyitom, akkor 5-10. alkalomkor a wp-admin felület meg szeretne nyitni egy új lapot, ami valami külföldi címre mutat. Gépen ezt nem tudom előidézni semmilyen formában.

Belsőleg nem látok hibát. Elsőre a sütikezelő bővítményre gondoltam, kikapcsoltam, majd töröltem. Aztán nem is figyeltem, hogy mégsem törlődött. Tegnap megint törölgettem volna bővítményeket. Elsőre nem csinál semmit, amikor másodszorra kattintok a törlésre, akkor:
    A listából eltűnik, de ez nem tűnik jó jelnek.

A másik hiba, amit szintén tegnap vettem észre, az oldalak frissítésekor - pontosabban, amikor a mentésre nyomok, akkor ez fogad:
    A mentés megtörténik, de csak a "WP" logo-ra kattintva tudok visszalépni és akkor is figyelmeztet, hogy nincs mentve. Sőt, amikor visszanyitom, közli, van frissebb változat a vázlatok között.

Bővítmények keresője nem működik, teker, de nem tölt be semmit. Ha az ajánlottak közül telepítek valamit, az működik - a törlése viszont ugyanúgy problémás.

Minden be van állítva auto frissítésre, így nem tudom, pontosan mikor lett ilyen. Elvileg csak én léptem be (még egy felhasználó van, szintén én kreáltam, 0 bejelentkezéssel). A szerverhez a hozzáférésem korlátozott.

Kézi telepítéssel feltettem a Wordfence-t (free-be), talál valami malware-t, de aztán nem kezd vele semmit (mondjuk még nem sikerült teljesen átlátnom, hogy kellene-e valahova kattintani, hogy töröljön vagy javítson...).

Mit tudok tenni, hogy helyreállítsam és a legkevésbé fájjon?

A tartalmon (amiből van fent 2 évnyi bejegyzés és ~15 évnyi oldalas tartalom) kívül semmi extra plusz nincs rajt (a megjelenésbe van kicsit kézzel belepiszkálva és egy eseménynaptár van bővítményként fel - plusz a sütikezelő volt/lenne).

Új hozzászólás Aktív témák