Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
Én láttam, sajnos.
Egyetlen aloldalnyi tartalom, ahol a képek és a szövegek váltakozva jelennek meg jobb/bal oldalt, csakhogy mindez a linkelt ocsmány téma környezetében, nagyon szűken, mindenféle stílus nélkül. Nulla funkció, 1 nap alatt pótolható egy modern témán. Legyártható ez a nyitóoldal, és ha kell, később hozzá lehet dobni aloldalakat.
Eastman: Ezzel csak elijesztenéd őket. És nem tudom, hogy jött le, de én csak jót akarok, nem arra a röhejes összegre vagyok ráfeszülve, amiért felajánlottam, hogy megcsinálom, hanem mert máshogy nincs értelme és látom, hogy neked nem megy.
Felajánlottam a tárhelyem, ami a Sybell-nél van, meg majd beszállsz a tárhely költségbe is, ha lesz pénzed. Egyedül egy domain (át)regisztrációra van szükség, ami 2 ezer forint kb, és azt is mondtam, hogy az egészet kifizeted majd, ha tudod. Később, meg ha szeretnél, függetlenedsz tárhelyileg, a költözésben vagy a Sybell-en belüli szétválasztásban meg segítek.
Mi kell még? Erre most jössz megint ezzel az elavult témával, mintha a levegőbe beszéltem volna mindeddig a PÜ-kben és a telefonon. De persze, én vagyok a hülye, hogy ráfeszülök valamire, mert ennyire OCD-s vagyok, ha hulladékot látok. Attól, hogy a példaoldalaimon mindenféle gombok, meg ajánlatkérők vannak, az nem azt jelenti, hogy a tied is ezekkel akartam volna bezsúfolni, ettől igazán nem kell hátrahőkölni, aztán azt kamuzni, hogy jobb ajánlatot kaptál.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS 2x E5-2650L v2 96GB ECC 2x10Gbit
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest