- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tovades
csendes újonc
Sziasztok! Azt javasolták, próbáljak ide írjak, hát ha tudtok segíteni.
Szóval van egy weblap, aminek a gazdája vagyok, és az elmúlt héten az a probléma jött elő, hogy elfogyott a havi sávszélesség a tárhelyen, amin van és elérhetetlen lett az oldal. Ezzel nem is lenne baj, mert a tárhelygazdát elértem, felemelte, de ma megint elfogyott, megint emeltük a sávszélt. Most, hogy jobban figyelem, azt vettem észre, hogy folyamatosan van a weblapon "szokatlan" forgalom. (szokatlan=károsnak tűnő)
Megnéztem a látogatottságot CPanelen, két IP tartományból jön a forgalom, mindenféle a weblapon nem levő ***.htm oldalakat próbálnak elérni (folyamatosan). Valószínűsítem, ez generálja a forgalmat. Blokkoltam is a tartományt (CPaneles IP blokkolóval), de ugyanúgy küldik a kéréseket. Egyelőre nem tudom, ez generál-e forgalmat.
Tudna valaki segíteni, mivel állok szemben? A honlapot nem én fejlesztettem, csak tartalmakat rakok fel rá, és van elérésem a tárhelyre. Tehát viszonylag tapasztalan vagyok ebben a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest