- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
Sziasztok,
Az iskolai weboldalakat új helyre kell költöztetni. Központilag a régi sulinet.hu szervert hamarosan kivonják a forgalomból, helyette egy másik, új szervert állítottak be, aminek edu.hu a címe.
iskolanév.edu.hu - ez lesz az új weboldal.A gond az, hogy a sulinet.hu oldalon lévő tartalmat át kell tölteni az új szerverre, amit a KIFÜ nem csinál meg, mert nincs rá kapacitásuk, helyette rábízza ezt a felhasználókra.
WordPress-ben készültek az oldalak.
Sajnos még nem költöztettem soha weboldalt, és itt nem csak a fájlokat, mappákat kell FTP-vel átvinni az új helyre, hanem az adatbázist is költöztetni kell.
phpmyadmin weboldal alól exportáltam a régi adatokat a gyors módszerrel, és importáltam az újra. Itt a
wp_options részben az új webcímre módosítottam a két régi hivatkozást.WinSCP-vel költöztettem a régi tartalmat az új helyre, majd a
www/wp-config.php fájlban javítottam az új adatbázis nevét, jelszavát és átírtam a kiszolgálót is.Ezek után a weboldal még mindig nem megy rendesen.
Kinézetre más szinte olyan, mint a régi oldal, de két súlyos hibát találtam:
1. a letöltések még a régi oldalra mutatnak
2. nem lehet bejelentkezni a wp-login.php oldalon. Beírom a nevet jelszót és hiába nyomok a bejelentkezésre, nem történik semmi. Nem dolgozza fel az adatokat, csak áll és vár...Kérem segítsetek, hogy minden működjön újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Peugeot, Citroën topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest