Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
válasz
üzenetére
Olyat találtam, de a koncepció sajnos kötött.
1. lépés főoldalon bekér egy szöveget, az OK gomb után (vagy még gépelés közben :S)
2. lépés: megjelenik a szöveg a főoldalon az összes termékre helyezve, ezt bonyolítja, hogy minden terméken kicsit máshol van a szöveg
3. lépés: a termék képe alatt/mellett a megrendelem gomba kattintva betölt a termék oldal
4. lépés: itt még esetleg több sorral bővül az egyedi termék dolgai, van olyan amihez fotót is mellékelnek, ezeknek nem kell megjelenni a termékképen, de az első a főoldalon bekért szövegnek igen (illetve ha több kép van a termékről, akkor csak az elsőn).
5 lépés: megrendelés véglegesítése innen már sima ügy, mert már a mostani koncepcióban is van olyan, hogy különböző termékekhez a a rendeléskor különböző sornyi (jellemzően 1-5) extra szöveget kér bele, amiből majd az egyedi termék lesz.Ettől sajnos eltérni nem tudok. És nem tudom ezt a koncepciót hogy verhetném végig wordpressen...
Egyedi oldalba session változókat használnék az lenne a legegyszerűbb, nem tudom bedrótozzam-e, mert már most is elementorra építettem fel, de amennyire kezd egyedi lenni, kezd értelmetlen lenni ez is. Csak ha jön újabb termék, akkor egyszerűbb ha nem engem kell megkérni, hogy kerüljön fel, hanem valamilyen könnyed módon ki lehet tenni a főoldalra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen switch-et vegyek?
- Háztartási gépek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Napelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest