- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyendre2
tag
Sziasztok !
Van egy kis problémám wordpressel, de mivel nem nagyon értek hozzá, csak most tanulgatom, ezért segítséget kérnék.
Ezt a plugint szeretném feltenni : https://hu.wordpress.org/plugins/booking/
És hiába illesztem be a frissen létrehozott page-be, mindig szétesik az egész lap.
Az egyetlen dolog ami megjelenik az oldalon az egy beállítási sor a pluginból.
[booking nummonths=3]
100% hogy a sablon a hibás, amit használok, mert ha kipróbálom egy másikkal akkor azzal jól működik a plugin.<?php while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
<?php the_title(); ?>
<?php the_content(); ?>
Ha a vastagon szedett rész beleírom a templatebe (ez a 2 sor hiányzik és a google azt mondja nekem ez kell) akkor bekerül a booking plugin, viszont megint szétesik az egész + azok az oldalak is szétesnek ahol egyébként ez a template hibátlan volt.
[Pastebin] itt a link a template kódjához.
A weboldalt nem tudom linkelni , egyenlőre nem publikus. De ha bármire még szükség van, hogy meglegyen a hiba, bekommentelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad 10.9 (2022)
- Sony α6700 + Sigma MC-11 csomag + AJÁNDÉK
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest