Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
Érdekes probléma, sose gondolkoztam még el rajta évek alatt, de most az egyik ügyfelem azzal problémázik, hogy olyan a sablon, hogy a főmenüpontok egyből lenyílnak, tehát ha föléviszik az egeret, akkor egyből mutatja az almenüpontokat.
A probléma az, hogy vannak almenüponttal rendelkező főmenüpontok, amik alatt van tartalom, és vannak olyanok is, amik alatt nincs. Tehát vannak olyan főmenüpontok, amikre lehet kattintani és bejön egy új oldal, és vannak, amikhez # van rendelve, amikre kattintva nem történik semmi.
Szerinte senkinek nem jut eszébe végigpróbálgatni minden főmenüpontot, hogy vajon van-e tartalom mögötte vagy nincs, és, hogy ez így nem jó.
Ti mit szoktatok csinálni ilyen esetben? Inkább # jelet tesztek az összes menüpontra és beteszitek a főmenüpont tartalmát egy almenüpont alá? Vagy bíztok abban, hogy rá fognak kattintani az almenüponttal rendelkező főmenüpontokra is? Mert én eddig azt hittem, hogy ez egyértelmű...
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- E-roller topik
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest