Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doomgiver
aktív tag
Sziasztok!
Square sablonnal építek egy webshopot. Weboldal gyorsulást szeretnék elérni de a google pagespeed folyamatosan baszogat egy olyan kép miatt amit már nem tudok összébb tömöríteni, továbbá a következőre ír hibát:
A szerver válaszidejének csökkentése (1,3 sec). Elolvastam az angol leírást de nem sok mindent értek belőle hogy hogyan is lehet ezt lentebb faragni hogy elfogadja.
Továbbá elvileg a keep alive funkció is be van lőve az oldalon de a Gmetrix ráugrik hogy gubanc van vele. A szerver oldalon elvileg minden rendben van.
W3TC vel próbálkoztam a tegnapi nap folyamán. Google page speed nagyon is szerette a dolgokat ugyanis 80/100 at kaptam pc re de viszont az oldal betöltésekor a slider képeket egy pár másodpercre egymás alá rakja, továbbá a woocommerce (nem 3.0) áruházamat átb*zerálja. A katalógus képeket teljesen felnagyítja átrendezi a termék adatlapot stb. Pár órányi google zás után úgy döntöttem hogy inkább letörlöm.
Esetleg valaki tud ezekben a dolgokban valami okosságot mondani vagy segíteni benne?
Ezekben a weboldal gyorsítási dolgokkal sajnos nem igazán vagyok tisztában.Segítő válaszotokat előre is köszönöm!
Kellemes ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Vanguard
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Hobby elektronika
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezekben a weboldal gyorsítási dolgokkal sajnos nem igazán vagyok tisztában.