- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doomgiver
aktív tag
Üdv!
Valaki használ Enfold témát Wp ben? A woocommerce kategória nézetet az istenért nem tudom benne elővarázsolni :/
Választ előre is köszi!
-
Doomgiver
aktív tag
Sziasztok!
cPanel felületen e-mail cím létrehozásakor hibát ír (hibaüzenet és hibakód nélkül) A tárhelyen lévő fileok teljesen le lettek pucolva. Erre van valami megoldás vagy csak kizárólag tárhely resettel tudjuk megoldani a problémát? Nagy valószínüséggel kártevő került az oldalunkra és így láttuk jónak a dolgot.
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Doomgiver
aktív tag
Sziasztok!
Square sablonnal építek egy webshopot. Weboldal gyorsulást szeretnék elérni de a google pagespeed folyamatosan baszogat egy olyan kép miatt amit már nem tudok összébb tömöríteni, továbbá a következőre ír hibát:
A szerver válaszidejének csökkentése (1,3 sec). Elolvastam az angol leírást de nem sok mindent értek belőle hogy hogyan is lehet ezt lentebb faragni hogy elfogadja.
Továbbá elvileg a keep alive funkció is be van lőve az oldalon de a Gmetrix ráugrik hogy gubanc van vele. A szerver oldalon elvileg minden rendben van.
W3TC vel próbálkoztam a tegnapi nap folyamán. Google page speed nagyon is szerette a dolgokat ugyanis 80/100 at kaptam pc re de viszont az oldal betöltésekor a slider képeket egy pár másodpercre egymás alá rakja, továbbá a woocommerce (nem 3.0) áruházamat átb*zerálja. A katalógus képeket teljesen felnagyítja átrendezi a termék adatlapot stb. Pár órányi google zás után úgy döntöttem hogy inkább letörlöm.
Esetleg valaki tud ezekben a dolgokban valami okosságot mondani vagy segíteni benne?
Ezekben a weboldal gyorsítási dolgokkal sajnos nem igazán vagyok tisztában.
Segítő válaszotokat előre is köszönöm!
Kellemes ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows Insider Program
- Nintendo Switch
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest