- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lasarus1988
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1261 üzenetére
1. Eredetileg vesszővel vannak, de ki tudom cserélni pontra, ha szükséges.
2. Az iroda gépen WinXP 32bit, Office2007 van.
3. Csak egy próbát akartam tenni, hogy beolvas-e egyáltalán valamit, és ha sikerül utána ciklusba szervezni.
4. Nem értem. B1-B10 cellában vannak a szükséges infók, tehát egymás alatt. Az A oszlopban keresek egy kifejezést, amihez a B oszlop információja tartozik. Pl.: A oszlopban: Mérést végezte, ha ezt megtaláltam, akkor a B oszlop tartalmát másolja a doksi könyvjelzőjéhez, tehát Gipsz Jakab-ot (A ciklus csak ideiglenesen megy 10-ig mert ez is változó, csak próbaképpen néztem, mert az csv-nél elegendő ennyi)
5. Nekem az is tökéletesen megfelelne (a csv fájlok nevei viszont állandóan változnak, pontosabban dátum szerepel a névben, de a dátum utána rész állandó)
6. Jól értetted. Egy darab doksi könyvjelzőihez kell rendelni több darab csv fájlt tartalmát.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #1261 üzenetére
"azaz 1 word doksit nyitsz meg és 2 darab CSV-t Excel-el."
Elírtam, nyilván helyesen: azaz 1 word doksit nyitsz meg és 1 darab CSV-t Excel-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged