- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed44
tag
Bocs, hogy beleszólok, de az usb wlan adapterekkel nekem sincs jó tapasztalatom (a hatótávolságot tekintve). Ugyan a szóban forgó típussal nem volt dolgom, de usr, smc és dlink usb adapterekkel már volt, az én tapasztalatom szerint is 2 téglafal már erősen rontotta a vételi viszonyokat. A javaslatom a következő volna: Nézd meg, hogy a notiban van-e wlan előkészítés, ha van, akkor miniPCI kártya bele. Ha nincs előkészítés, de van PCMCIA bővítő, akkor egy erősebb PCMCIA kártya bele, lehetőleg kihajtható antennás. Vagy ezzel is lehet talán kísérletezni (bár ilyet csak képen láttam eddig): [link]
A dolog másik fele, hogy ha a falban sűrű fémháló van (ez egy lakóépületben azért kevésbé valószínű szerintem), akkor azon semmi jel nem megy át. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Gurulunk, WAZE?!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest