- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ég veled, KEndre! :(
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Az alaplap és a memória paramétereinek kiírása parancssorból
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuka
csendes tag
válasz
Johnzy #22404 üzenetére
Helló! Még a kábeles 'ezermesterezés' sem ennyire egyértelmű, mert kf-ön lakom és bérlem a lakást...
szóval ezért írtam, hogy kilőve. Bár rékérdezhetek, hogy elvezethetem-e, de kis esélyt látok reá.
Menjünk viszont fokozatosan.
1. Ha mondjuk nem akarok le is tölteni és streamelni TV párhuzamosan, akkor még állhat a drága Linksys rendszer. Ez miért rizikós? Illetve lehet, hogy csak ez a megoldás lesz, de persze a ktg-ek miatt nem biztos. Gondolom a Linksyshez is lehet még egy jeltovábbító vagy mittomén mit venni. Nem gazdaságos, de működne?
2. Ha mondjuk feladom a streamelést és mondjuk USB drive-ról (mediaboxon keresztül) játszom le a TV-n, akkor van különbség? Azaz csak a streamelés miatt más cucc kell? Persze itt még egy médiaboxot is hozzószámolhatunk, mert csak sima usb-n keresztül elég kevés formátumot játszik le a TV.
3. Hallottam olyanról, hogy elektromos hálózaton való adatforgalom (pl. [link]). Ez működhet? Ezt tudom vajh routerre tenni? (tudom, ez nem wifi téma...)
Vagy veszek egy k hosszú kábelt és mindig összetekerem, ha nem kell
Ebben az esetben a kérdés: mennyibe kerül 20m CAT5 ethernet kábel?
Jelveszteség van ilyenkor? Bazz, lehet, h ez lesz...
Azért kíváncsi vagyok a föntiekre is
Thx!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest