- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
Aktív témák
-
Darkness1
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ja, és a Golden Oriole főzet is hasznos tud lenni ilyenkor.
-
Darkness1
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én az ilyen harcokban mindig használtam a Hóvihar főzetet. Magyarul játszottam, ezért írom így, talán Blizzard az angol neve. Plusz, használj olajat, a szörnyhatározóból megtudod mire érzékenyek (Ornitoszaurusz-olaj?). De sima sebzést növelő olaj is jó, ha csak az van. Egyébként el kell csalogatni őket. Ha a második részben vagy, akkor a legvége előtt menj oda, mikor a legerősebb vagy.
-
Darkness1
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Majd mondd el a végén, hány szerelmi kártyát szereztél...

-
Darkness1
aktív tag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Szerk: szerettem volna válaszolni, de nem tudom hogyan kell spoiler-t használni. Valaki el tudja mondani?
Szomorúan hallom, hogy a harmadik részben le van butítva az alkímia, holott az a witcher lét egyik lényeges eleme.
-
Darkness1
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Szia,
Én nem vagyok nagy játékos, de normálon másodjára sikerült végigjátszanom. Az első alkalommal rossz irányba fejlesztettem Geralt-ot és a vége felé egyre nehezebbek lettek a harcok, majd belekeveredtem egy csatába, amit sose sikerült élve abszolválnom.
Aztán feladtam, félretettem és később újrakezdtem. Akkor már simán mentek a dolgok, csak egy csata volt frusztráló, de az nagyon. Néhány küldetést meg egyenesen hátborzongatónak találtam.Szóval én azt szűrtem le, hogy jól kell fejleszteni a karaktert és el kell mélyedni az alkímiában. Nálam elég nagy ital és olajarzenál volt végig. Rengeteg pénzt hagytam ott a könyvárusoknál.
Persze a környék összes pálinkáját és spirituszát is felvásároltam.
Alkímiai alapanyagot pedig soha nem adtam el. Viszont a felszerelést alig-alig fejlesztettem, nem nagyon kellett.Az irányítás nekem nem volt gond, mert korábban kétszer is végigjátszottam a Neverwinter Nights-ot és abban már megszoktam. Ua a grafikai motor van ebben is, mint abban volt. A harc is rendben ment. Szóval erre nekem egy szavam sincs.
Én magyarul játszottam végig. Tény, hogy a fordítással gondok vannak, de azért mindent megértettem. Nagyra tartom amúgy, hogy van benne magyar szinkron és felirat, sajna kevés játék jelenik meg magyarul. Haladó az angolom egyébként, de azért jobban esik az anyanyelvemen játszani.
Most a második részt tolom, kicsit csalódással láttam, hogy abban háttérbe került az alkímia kissé. Ugyanakkor történet, játékmenet, grafika, stb. szempontjából sokkal érettebb játék lett. A QTE a másik, amitől agybajt kapok benne, egyszerűen nem jön be. Sajna sok esetben nincs választás.
Szóval, ha gyakorlott játékos vagy, akkor akár a legnehezebben is csinálhatod, szerintem.
Tibi
Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Robotporszívók
- Óvodások homokozója
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mazda topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Bittorrent topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Használt iPhone 13 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Aztán feladtam, félretettem és később újrakezdtem. Akkor már simán mentek a dolgok, csak egy csata volt frusztráló, de az nagyon. Néhány küldetést meg egyenesen hátborzongatónak találtam.
Persze a környék összes pálinkáját és spirituszát is felvásároltam.