- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Darkness1
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Szia,
Én nem vagyok nagy játékos, de normálon másodjára sikerült végigjátszanom. Az első alkalommal rossz irányba fejlesztettem Geralt-ot és a vége felé egyre nehezebbek lettek a harcok, majd belekeveredtem egy csatába, amit sose sikerült élve abszolválnom.
Aztán feladtam, félretettem és később újrakezdtem. Akkor már simán mentek a dolgok, csak egy csata volt frusztráló, de az nagyon. Néhány küldetést meg egyenesen hátborzongatónak találtam.Szóval én azt szűrtem le, hogy jól kell fejleszteni a karaktert és el kell mélyedni az alkímiában. Nálam elég nagy ital és olajarzenál volt végig. Rengeteg pénzt hagytam ott a könyvárusoknál.
Persze a környék összes pálinkáját és spirituszát is felvásároltam.
Alkímiai alapanyagot pedig soha nem adtam el. Viszont a felszerelést alig-alig fejlesztettem, nem nagyon kellett.Az irányítás nekem nem volt gond, mert korábban kétszer is végigjátszottam a Neverwinter Nights-ot és abban már megszoktam. Ua a grafikai motor van ebben is, mint abban volt. A harc is rendben ment. Szóval erre nekem egy szavam sincs.
Én magyarul játszottam végig. Tény, hogy a fordítással gondok vannak, de azért mindent megértettem. Nagyra tartom amúgy, hogy van benne magyar szinkron és felirat, sajna kevés játék jelenik meg magyarul. Haladó az angolom egyébként, de azért jobban esik az anyanyelvemen játszani.
Most a második részt tolom, kicsit csalódással láttam, hogy abban háttérbe került az alkímia kissé. Ugyanakkor történet, játékmenet, grafika, stb. szempontjából sokkal érettebb játék lett. A QTE a másik, amitől agybajt kapok benne, egyszerűen nem jön be. Sajna sok esetben nincs választás.
Szóval, ha gyakorlott játékos vagy, akkor akár a legnehezebben is csinálhatod, szerintem.
Tibi
Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gumi és felni topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Gyúrósok ide!
- Witcher topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aztán feladtam, félretettem és később újrakezdtem. Akkor már simán mentek a dolgok, csak egy csata volt frusztráló, de az nagyon. Néhány küldetést meg egyenesen hátborzongatónak találtam.
Persze a környék összes pálinkáját és spirituszát is felvásároltam.
Alkímiai alapanyagot pedig soha nem adtam el. Viszont a felszerelést alig-alig fejlesztettem, nem nagyon kellett.