Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
nah kipróbáltam a gamet...méghozzá a magyar szinkronosat.
Ami bejött:
ugye a magyar szinkron...nekem tetszett...
aztán hogy a gép mindent fullra állitott még a szűrőket is és akadásmentesen megy így
a gyors meg erős támadóstilus változtatása is tetszik..sőt az egész támadós meg ahogy lehet kmbózni ezerrel nagyon bejön...a grafikával sincs bajom...
tehát összességében szerintem egy nagyon jó játék lenne
!!!!DE!!!! az az irányitás
..az valami borzasztó...sajnos nekem ez tanulhatatlan mert amugy szívesen tolnám de egyszerüen egy lépcsőforduló 30sec mert ide oda forog a kamera vagy ha nem fororg akkor nem látom hova megyek...ááá pedig nagyon jó kis game de így sajna uninstall

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A55 - 256 GB - kék (311) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Minőségi dobozos Asus TUF RTX 3070 VGA kártya garanciával!!! AkciÓÓÓ
- Apple iPhone 14 Pro - 256 GB - szürke (310) Használt, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max - 128 GB - kék (309) Használt, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- Asus ROG Strix G731GT - 17.3"FHD IPS 120Hz - i7-9750H - 8GB - 512GB SSD - 1TB HDD - GTX 1650 - Win11
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

..az valami borzasztó...sajnos nekem ez tanulhatatlan mert amugy szívesen tolnám de egyszerüen egy lépcsőforduló 30sec mert ide oda forog a kamera vagy ha nem fororg akkor nem látom hova megyek...ááá pedig nagyon jó kis game de így sajna uninstall