- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
KKaresz45
senior tag
Nem tudom, hogy ugyanarról a problémáról van-e szó, de sajnos én is tapasztaltam hasonlót. 1.4-ig gyönyörűen felment minden, és az 1.5 valami hibaüzenettel elszállt, nem tudtam vele semmit csinálni. Napokig küzdöttem vele, még az oprendszert is újratelepítettem (64 bites win XP-m volt akkor), de mindig jött a hibaüzenet, nem tudtam megcsinálni. A megoldás sajnos az lett, hogy akkoriban jött ki a Gyémánt kiadásos Witcher EE, és mivel nagyon szerettem, megvettem azt is a sima mellé. Ebben a kiadásban ugyebár az 1.5 van a lemezen eleve. És láss csodát, ez a verzió gyönyörűen felment minden gond nélkül, azóta van 1.5-öm. Nem szívesen adtam ki még egyszer pénzt érte, de nagyon rá voltam kattanva akkoriban, végigvittem azt a kiadást is azóta vagy kétszer.
Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Suzuki topik
- Sorozatok
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Eladó iPhone 15 Rózsaszín / 256 GB újszerű, 6 hó bolti garival
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest